.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: dsadada

Hybrid View

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Спокойно и при мен първият път беше така. Но на втория опит вече се получи.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Втория път няма да бързаш, освободи си времето и терена за цял ден, бавничко и славничко.
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Тя трябва да е много възбудена и отпусната. Ако се е притеснявала и се е стегнала е нормално, че не се е получило.

Ползвайте лубрикант, ще ви помогне
    Нормално е първия път да не се получи, щом и двамата сте девствени. Спокойно, опитайте пак, отделете повече време на любовната игра. Бъди внимателен и действай бавно. Ще е хубаво да и говориш и да я успокояваш. Моя приятел така направи и се получиха нещата Повтаряй й да се отпуска, да не се притеснява, че ще внимаваш и т.н
    Трагедията е пълна...

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Пич споко.. Който каже, че първия му път не е било така, ще излъже

Втория път, ще имате повече успех ;р

Град
    Sofia
    А ти що не пробва с надървен член? Или не се сети. Пробвай другия път

Цитирай Първоначално написано от iv4oiv
    А ти що не пробва с надървен член? Или не се сети. Пробвай другия път
    А ти как мислиш, че съм пробрал е...

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Първа грешка:

Първи път не се прави с "нямахме много време". Като ще се ебете 20 минути преди родителите да се приберат, просто не го правете.
    Една от ключовите роли в хубавите спомени от първия път е обстановката. С какво искаш да запомни първия си път тя? С това как си дръпнал пердетата, спрял ТВ-то и си я метнал на кревата у вас?

Подготви някаква романтична обстановка, дори и да го правите във вас - издебни ден в който няма да има никой за няколко часа и действай. Колкото и банално да звучи, дори свещи и лека нежна музика за фон вършат повече чудеса от всичките целувки на света.

Втора грешка:

Целувал си я, вкарал си два пръста.
    Само това ли можеш? Пускаш ръце навсякъде, галиш я, шепнеш и нежни думи, пускаш си езичето да обиколи тялото й.. прокарваш пръсти през косата й, гледаш я в очите и леко се усмихваш.. Предразполагаш я, не й повтаряш "Споко мило няя те боли толкова бряя" .. Преди да бъркаш с пръсти вкарай малко френска в цялата история.. накарай я да трепери, да се отпусне, дори и да е притеснена и суха, то след малко френска ще се моли да си вътре.
    Дори и да нямаш опит с френската, като за начало просто й нацелувай срамното местенце, после прокарай езика си по цялата дължина, разтвори малките срамни устни с езиче и ближи бавно клиторчето. Не вярвам да те спре или да не й хареса. Пръстите остави почти за накрая.

Трета грешка:

Влизала само главичката. Ми то щом това влиза и другото ще влезе. Щом не е влязло цялото нещо, значи не си се постарал достатъчно и не е влажна. Колкото и грубо да звучи, няма как да й отнемеш девствеността без малко натиск. След като се увериш, че е достатъчно влажна и е готова, вкарваш го бавно, но без да даваш заден ход. Ще я боли, много малко момичета не ги боли, но това ще е за кратко. После ще дойде удоволствието.

Знам, че стана пост-стена, но темата си е важна за неопитните и се опитах поне малко да информирам.

Успех

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Голям фен Аватара на xinfamous
    ми брат и аз първия път с девствена бях объркан.тая стена в която ми се блъскаха пръстите ми беше мега спирачка и незнаех кво да правя не го бях очаквал да е баш тъй
    Can It All Be So Simple ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си