.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Възпаление .. може би.. :х

Здравейте!От 2 дена клиторът ме сърби страшно много и днес забелязах, че е подут. Моля ако някой се е сблъсквал с такъв проблем или знае нещо да ми помогне.Благодаря предварително

ХОДИ НА ЛЕКАР.
    Ами ако е:
    Рак
    Възпаление
    Тумор
    Венерическа болест
    Извънземна болест
    Генетично заболяване
    Паразит
    Ако ти си извънземно!!!

Ходи на лекар

Знам, че половината не са верни

Повече от фен Аватара на Red_Hair
    въпреки че ми се вижда малко налудничево това "подуване" ще те помоля да споделиш на колко години си и имала ли си полов контакт през последните 2 седмици

ами на 16 съм и попринцип не съм имала полов контакт .. Попринцип бях доста болна на силен антибиотик .. ии съм чувала ,че може от него да се получи нещо подобно.. но наистина никаде не съм чувала за подуване..

Аз когато бях настинала също ми се получи нещо подобно и когато отидох на гинеколог ми казаха, че имам цистит. Не знам дали при теб симптомът е на цистит, но ако ти пари при уриниране значи е това.
    If you love me then, thank you!
    If you hate me then, fuck you!...

Благодаря ви явно няма да се размина с лекаря..

Еми хубаво ще е да отидеш, а и нищо лошо няма да ти направи един лекар. Кой знае колко още пациенти е имал с такива и подобни проблеми. Не се притеснявай, все ще има някакво лечение.
    If you love me then, thank you!
    If you hate me then, fuck you!...

Повече от фен Аватара на Red_Hair
    за цистит не е споменало момичето да има болки или парене при уриниране,да пикае през 10 минути,аз не смятам че е нещо особено но за всеки случай чичо доктор

Според мен задължително трябва да отидеш на лекар Дано не е нещо сериозно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си