- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Всеки ден става все по-зле...
.. Така .. здравейте.. Регистрирах се в този форум, защото просто искам да си излея душата, пък и доста неща станаха покрай мен.. и искам съвет..
Така. Преди 5-6 месеца се запознах с едно момче от друг град. Не ми трябваше много за да се влюбя в него. Но от негова страна не беше по-различно. Всичко беше идеално - влюбвах се още повече всеки ден, всяка минута. А и имаше смисъл да продължавам .. той ми даваше наистина голям шанс да продължа с него. Когато се видяхме.. се чувствах като на 7мото небе.. Дългите ни разговори, писането до среднощ, дългите и нежни СМС.. вече останаха в миналото. Един ден той просто спря всякакъв контакт с мен, аз се озадачих и започнах да му пиша по скайпа /знам, че е банално, но просто нямаме голям шанс/ Не разбрах защо го направи. Какво се случи, че за един ден се промени абсолютно всичко -ново момиче ли имаше.. за 1 ден о.О .. След няколко дена една негова приятелка ми каза, да не съм общувала повече с него.. Не можах да разбера от какъв зор тя ми казва това.. и защо.. Той ли я е накарал да го направи или и аз не знам. Но той ако беше истински мъж .. щеше да ми го каже в очите колкото и да е гадно. Реших си щом е така.. добре хайде няма да общувам повече с него.. прекратих. Спрях. Дори започна малко по-малко.. да спира да ми пука. Вече си мислех.. дори и да го видя.. какво толкова.. ще го погледна гадно.. и ще ми стане яко, че съм му върнала и дано тогава да разбере, че ме е наранил жестоко. Но нищо не свършва до тук. Ние днес ще се видим. /просто имаме еднакво събитие в нашия град и той ще присъства/ И си казах - е днес е моя шанс да разбера какво ще става нататък. И какво да видя и чуя.. разбрах, че той вече се е сдобил с гадже. Е какво мога да направя повече? Нищо не мога. Безсилна съм тук. Явно това вече е наистина края .. на всичките ни взаимоотношения.
Извинете ме, че стана толкова дълго, но просто проблема ми е доста сериозен поне за мен, не знам вие как го виждате във вашите очи, но моля за малко по-компетентни отговори и ако на някой няма да каже съвет нека просто да замълчи!
Та имам няколко въпроса..
Според вас защо така се случи .. какво се промени за 1 ден?
Какво мога да направя в случая?
И как да го преодолея по-лесно?
Обичам го!!
На първия ти въпрос може да отговори само той.
Какво можеш да направиш ? Да продължиш с живота си. Знам.. звучи банално, изобщо не е толкова лесно колкото звучи.. НО ! Трябва да го направиш. Намери силата вътре в себе си и просто продължи напред. Иначе се обричаш на още по-голяма агония за неопределено време.
Как да стане това? Еми не знам, варианти много. Няма да ти давам съвети... Това е нещо което сама трябва да откриеш, разбереш и в последствие да направиш.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Мисля си че другата просто те е изпреварила. Пък ако е от неговият град му е по-сигурна, няма нужда да се бори за нея колкото за теб,винаги знае че ще е по-близо до нея и че ще може да я вижда по често и т.н. Това си мисля аз. Оттам нататък доста хора изправени пред такава дилема приятелството с другият пол или любовта избират второто особено ако подозират или знаят че човека отсреща има чувства към тях, особено ако и човекът, с който ходят е по ревнив и особено пък ако човекът им нещо е подочул. Или иначе казано има една доста добра фраза за подобни случаи: Хей! Помниш ли ме! Аз ти бях приятел когато не беше обвързан/а!"
Един вид ревност от отсрещната страна и страх в даденият човек да не залитне по-другият, който може и да е по несигурният вариант. Така напоследък си го обяснявам аз.![]()
Всеки път щом започнеш да го мислиш и да ти става кофти просто се сети какво лекенце е щом дори не е е осмелил В ОЧИТЕ да ти го каже ..![]()
Тъпак .. само той губи ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
А всъщност може изобщо да не се и осмели да и го каже в очите.Първоначално написано от Hilary_
Не познавам човека ти, но ако не го смяташ за малко неприемливо като мен може да се опиташ да му вкараш малко чувство за вина. Ти би трябвало да знаеш как. Но незнам дали е от по податливите.Опитай се да му покажеш също и че не винаги ще си на негово разположение и може да дойде време когато той ще те търси, но за теб вече може да е без значение.![]()
^
Говориш доооста несвързвано и някак си омотано.. Почти не разбрах смисъла на 2та ти коментара оО Но от малкото което разбрах, мисля че е по добре да НЕ го прави. (това да му създава чувство за вина и other shitz...)
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Според вас защо така се случи .. какво се промени за 1 ден?
Никой освен него не знае дали това е станало за един ден.. А определено ако новото момиче е от неговия град,го устройва повече..
Какво мога да направя в случая?
Да продължиш с живота си.. Той не е нито първият,нито последният.. Момчета много.. А и си помисли - струва ли си да страдаш за такъв,който е нямал смелостта сам да ти каже,че всичко е било до тука..
И как да го преодолея по-лесно?
Просто недей да си мислиш за него.. Знам,че е трудно.. Всеки минава не веднъж през този период,но просто трябва да го направиш.. НЕ си струва за такъв като него..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Нямал е сериозни намерения към теб,просто си е играел или е намирал начин да уплатни свободното си време.Във всеки случай е идиот,че ти го е причинил.Според вас защо така се случи .. какво се промени за 1 ден?
Да продължиш напред,а него да оставиш в миналото.Какво мога да направя в случая?
Ако седиш вкъщи и се сдухваш няма да стане по-добре.Излизай с приятели навън,гледай да се забавляваш и така.Не се знае,може пък и да срещнеш някое готино момчеИ как да го преодолея по-лесно?![]()
Общо взето.. никой няма да каже нещо различно вече ;д
Първоначално написано от IseeDEADbodies
Oooo как ме убиди.![]()
Добре...ще се опитам специално заради теб да го кажа колкото мога по в опростен вариант. Това че са от различни градове може да създава проблеми и особено ако не могат да се виждат често.От другата страна е момичето от неговият град към което той изпитва някакви чувства дори и да приемем че та са по-слаби, но все пак по-горните проблеми с различните градове ги няма.Тя може да е от по-ревнивите и да не гледа особено добре на приятелството между момче и момиче. Ако той е споделил нещо на сегашното си гадже от това, което авторката спомена става още по лошо особено ако гаджето му е ревнива и несигурна в него, защото може да му навлече проблеми с нея.От друга страна ако въпросното момче харесва повече авторката от гаджето си, но е тръгнал с моментното си гадже , а не с нея за да избегне по-горните проблеми може и да изпитва чувство на вина затова че не я възприема само като приятелка, а и като нещо повече въпреки че си има гадже. Може да се опитва рязко да се отдръпне от авторката за да не се подаде на емоцията някога и да прецака връзката с гаджето си,с което както казах му е по сигурно че връзката им ще успее евентуално да издържи повече тъй като са от един град.
Надявам се сега ме разбра по добре.
Не казвам че гарантирано е така.Може да е нещо съвсем друго, но и този вариант изобщо не е за пренебрегване не мислиш ли?
А с чувството за вина стига да намери начина може да го накара или да се отдръпне още повече или да го провокира да започне да се колебае и да се опита да го привлече към себе си. Но как той ще реагира звиси само от това какъв човек е той.