Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies
^

Говориш доооста несвързвано и някак си омотано.. Почти не разбрах смисъла на 2та ти коментара оО Но от малкото което разбрах, мисля че е по добре да НЕ го прави. (това да му създава чувство за вина и other shitz...)

Oooo как ме убиди.
Добре...ще се опитам специално заради теб да го кажа колкото мога по в опростен вариант. Това че са от различни градове може да създава проблеми и особено ако не могат да се виждат често.От другата страна е момичето от неговият град към което той изпитва някакви чувства дори и да приемем че та са по-слаби, но все пак по-горните проблеми с различните градове ги няма.Тя може да е от по-ревнивите и да не гледа особено добре на приятелството между момче и момиче. Ако той е споделил нещо на сегашното си гадже от това, което авторката спомена става още по лошо особено ако гаджето му е ревнива и несигурна в него, защото може да му навлече проблеми с нея.От друга страна ако въпросното момче харесва повече авторката от гаджето си, но е тръгнал с моментното си гадже , а не с нея за да избегне по-горните проблеми може и да изпитва чувство на вина затова че не я възприема само като приятелка, а и като нещо повече въпреки че си има гадже. Може да се опитва рязко да се отдръпне от авторката за да не се подаде на емоцията някога и да прецака връзката с гаджето си,с което както казах му е по сигурно че връзката им ще успее евентуално да издържи повече тъй като са от един град.
Надявам се сега ме разбра по добре.
Не казвам че гарантирано е така.Може да е нещо съвсем друго, но и този вариант изобщо не е за пренебрегване не мислиш ли?
А с чувството за вина стига да намери начина може да го накара или да се отдръпне още повече или да го провокира да започне да се колебае и да се опита да го привлече към себе си. Но как той ще реагира звиси само от това какъв човек е той.