Не можете да си представите колко съм зле.. Преди година ходех с едно момче .. (Първото ми гадже ) , ходихме около 1 месец, след което скъсахме Естествено той ме заряза (от тогава сме се засичали само 1-2 пъти и сме само на здравей-здрасти .. нито си пишем нито нищо) .. Първите 2 седмици бях като пребита.. Спрях да се храня и да спя, разболях се заради него (анемия) .. Постоянно плачех.. Излизах с приятели, но и пред тях постоянно плачех.. Опитвах какви ли не начини да го забравя.. Тръгнах с момче, към което нямах абсолютно никакви чувства (само симпатии) .. Натисках се с някакви момчета .. дори щях да спя с един (спрях се на време ! ) .. докато той си хващаше травестити (не в буквалния смисъл имам впредвид грозни момичета ) само, за да ги ч*ка... Дори сега ходи с някаква .. и естествено на мен ми е гадно .. Не мога да го забравя, а искам .. Искам да му отмъстя .. Искам да му е гадно заради мен .. Да почувства това, което чувствам аз .. Да се опитва да ме забрави, а да не може ! .. Искам да го пребия ! .... Имам някаква надежда, че все някога ще му върна абсолютно всичко, но не мога да чакам ... Ще е най-добре ако го забравя .. Тогава няма да искам да му отмъстя .. Надявам се някой да успее да ме разбере ..