.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Пушене след операция на сливици?

Оперираха ме от сливици на 2ри Май тази година. Ученичка съм и пуша. Откакто ме оперираха не съм палила цигара. Та въпросът ми е кога след операция на двете сливици ще може евентуално да се пуши и има ли начин да навредя нещо (на гърлото примерно)? В момента още съм в период на оправяне на раната, имам предвид като ми мине напълно и нищо не ме боли, дали ще мога да пуша?
    Благодаря предварително.

Не пуши , ето ти една възможност да ги откажеш
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Мисля че не е проблем ако не те боли.
    Един познат също го оперираха и нали бяха му казали меки работи да яде да не си дразни гърлото . Още същия ден нагъваше кюфтета и изобщо всичко... и докторите казаха " Хм ,щом не го боли ,нека си яде ! "
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Еми аз на 4тия ден след операцията вече ядях всичко.. още ме боли и ще изчакам да ми мине напълно.. въпроса ми е след напълното оздравяване дали ще има проблем?

Град
    София
    Едва ли,братовчед ми е без сливици,с астма,и пак си пафка без проблеми.Но все пак наистина добър вариант да се замислиш и да ги спреш
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Цитирай Първоначално написано от Greennight
    Едва ли,братовчед ми е без сливици,с астма,и пак си пафка без проблеми.Но все пак наистина добър вариант да се замислиш и да ги спреш
    Астма и пушене БЕЗ проблеми...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си