Мисля, че след като е ограничила тестените изделия, белия хляб, пърженото и свинското иска да намали теглото. В отговоро на твоя въпрос кои храни можеш да консумираш: солта задържа водата и течностите в организма, затова ако искаш да нямаш целулит и да намалиш теглото е хубаво да я ограничиш, до колкото можеш. Освен това, солта, която ядем в вредна и за зрението ако се прекалява с нея, затова може да си купиш морска сол, по-полезна е. Захарта също би било добре да намалиш до колкото можеш ако искаш да отслабнеш при това здравословно. Вместо с бяла захар можеш да ослаждаш с мед, тръстикова или нерафинирана захар. оцет можеш да си консумираш свободно. Млечните изделия с мярка. Нискомаслените млечни продукти са бъкани с химия и изкуствени добавки, затова по-добре си хапвай пълномаслени, но с мярка. Например 1-2 пъти седмично може една филийка с масло и сирене. Но не ги ограничавай напълно, защото млякото, сиренето и маслото съдържат важни за организма витамини. Сирене може с домат на обяд, вечер след 18ч не е препоръчително или ако много ти се яде в много малка доза. Масло бих ти препоръчала само вносно. Вносните са по-пречистени и не съдържат растителни мазнини, консерванти или свинска мас. аз съм фен на едно ирландско масло кериголд. От млеката купувам 2% или 3% масленост на родопея или елена