- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изгубих всякакво желание...
Здравейте. По принцип не съм човек, който се оплаква постоянно от каквото да е и по какъвто да е повод, но напоследък доста ми дотежа и реших най накрая да се регна и да напиша за моя.. оф да речем "проблем" по възможно най-краткия начин... Значи на 22 години съм и... оф ще го напиша.. и детсвен съм и досега не съм имал каквато и да е била връзка. И напоследак често ставах под прицел на подигравки от близки и познати поради този повод и за жалост прекрачваха всякакви граници и на мен все ми ставаше кофти и неприятно. Сега като се стопли времето все се събираме приятели, а те следователно с техните половинки и аз все оставам някакси изолиран, а когато останем насаме все разправят какъв секс примерно са правели, къде се излизали, как са изкарали. Аз нищо лично нямам против това, но се чуствам някакси като нищожество, жалък, изостанал в живота, смотаняк, загубеняк и т.н и т.н....
Сега напоследък ми е едно депресирано иммено заради това... някои ме утешават с това, че живота е пред мене... то какъв живот, като вече половината ми е свършил в безмислие... И сега се чуствам отвратително, самотен.... даже вече си изгубих желанието да живея изобщо, изгубих смисъл вече.. пък да не говоря, че вече са ми минали мисли за самоубийство....
Ако проблемът ти е това, че си девствен, иди на к'урва.
Горе-долу се самоопредели и си прецени възможностите, като се целиш в момичета на твоето ниво. Недей чака някоя да те намери, а си търси. Оф, толкова неща са, че дори да ти изпиша цяла страница, пак ще е малко.
Но, накратко, доколкото е възможно... Купи си хубави, модерни дрехи, които да ти отиват. Като някой се опита да те избъзика се сопкай и не позволявай да ти говорят така, не се сдухвай. В компания като си или на дискотека, или където и да е... видиш, че момиче те поглежда, отиваш и се запознаваш, искаш й телефона, гледаш да си колкото се може по-НЕ срамежлив. Записваш се на фитнес или някакви тренировки, за да направиш тяло. Гледай само да не се влюбиш в първата мърша, която срещнеш и ще си добре. Ако чакаш някоя да дойде и теб да намери, къвто си срамежлив и убит, най-много някъв макариополски глиган да те сграбчи. Трябва ти да действаш.
едит: Правиш си и прическа, която да ти отива, къпеш се, поддържаш се. Това са неща, които се знаят по подразбиране, но от къде да те знам...
Temet Nosce
벨야카
Хахах umri то ако ставаше така да сложиш дрешките,прическата,цаките и хоп почват да се лепят нямаше да се пускат такива теми.
По-скоро проблемът е дълбоко в психиката на автора.Каквито и дрешки да си сложи,като не знае как да впечатли едно момиче дотам е.
Кажи какво те спира да си хванеш приятелка?Проблем с общуването с момичета,не знаеш какво да направиш,ниско самочувствие?Колко гаджета си имал?
Дай малко повече инфо,ако искаш някакъв съвет...
Първоначално написано от Sh@d0w
Според мен е нямал.Първоначално написано от zman89
![]()
![]()
![]()
Ок прочел съм между редовете,но пак ако иска съвет да каже какъв е проблема да си хване приятелка.До сега всичко изписано беше едно жалване.
Благодаря за отговоритеКъм umri - като дрехи и физика съм си доста добре, така че това не са факторите, които ме провалят, а и 2-3 работи от това, които си написал ще ги имам в предвид.
Това, което каза Sh@dow се корени на психическа основа и да, това горе бе една голяма жалба от моя страна. Принципно нямам каквито и да е големи проблеми с общуването като цяло, но най-големият ми проблем са липса на какъвто и да е подход, а от там и леко ниското ми самочуствие и от там вече се вържи веригата на големия проблем. При нормални разговори с каквито и да е момичета не изпитвам мега голям срам пък и да не кажа, че почти никакъв.. но както казах подхода и самочуствието ми пречат, да стигна до по високо ... и така.
Просто за отметка да кажа, че останах сам без родители на 16 години и за това дръпнах назад под всякакъв параграф![]()
Дам,усещам ги нещата.
Та това че водиш все пак някакви разговори с момичета е добре,защото ги има някои и един разговор не могат да завържат.Доколкото разбирам проблема идва когато искаш да изразиш чувствата си,но не знаеш как.Може би се страхуваш да не те отхвърли?Не бива да те притеснява това.С такова мислене,няма да стигнеш до никъде.
Първо,момичето което си си набелязал.Трябва да я караш да се чувства добре в компанията ти,да и покажеш че с теб лесно се общува,да имате своите теми на разговор.Позволи и да прецени начина ти на мислене,ествено изслушвай и нея.Да спечелиш доверието на едно момиче е първата крачка от много.
Не бива да бързаш,ако се изтърсиш съсвем отначалото с едно непредвидено изливане на чувства към нея,без да си я поопознал и тя теб е нормално да ти даде червена светлина.
Като за начало пробвай това което ти написах.Харесай си някоя и бъди мил с нея,обръщай и голямо внимание.Спечели я бавно.След това съм сигурен че няма да имаш нужда от повече съвети,сам ще се усетиш какво да правиш
И не му мисли толкова какво казваш или правиш-бъди себе си.
И к'во от т'ва,че си девствен... не се предавай пич.. все някой ден ще срещнеш подходящото момиче.. и мойте "приятели" ми се подиграваха,че нямам половинка,но за сметка на това техните "половинки" ги отрязаха ..хаха нека им е!
Разходи се по кафета насам,натам.. все ще мернеш някоя която те "зяпа" иди и се запознай с нея.. не е сложно,стига да не си мързелив.
Това са стандартните неща. Ти иди некъпан, миризлив, с безвкусни дрехи и смешна прическа, да видим дали хич няма значение.. То е очевидно, че е срамежлив и потиснат. Няма как да му дадем тестостеронен инжекцион, но тренировките наистина подобряват самочувствието. Другото е просто да свалиш малко задръжките и да си по директен и арогантен с жените, а не да им ставаш приятел. Какво друго да ти кажа...Писал съм много по тая тема.Първоначално написано от Sh@d0w
Temet Nosce
벨야카
тука спрях да чета (sun)Първоначално написано от zman89
Bought a ticket for a runaway train
Like a madman laughin' at the rain
Little out of touch, little insane
Just easier than dealing with the pain
RaisedOnRock <333
Velkovsgirl <3333
Greennight <333
^ И много ли си интересна ?
Авторе, не се депресирай, дай по-ведро, от тебе тря да лъха на самоувереност (не прекалена де). Просто се нахъсай и без да го мислиш, недей бърза да "хващаш" приятелка. Почни с флиртове. Закачки. Може и да не е само към едно момиче. Мисълта ми е да свикнеш и да почнеш да се отпускаш.
Не е голяма философия, няма нужда от изливане на чувства и т.н. Действай си, бройкай. Вдигни си малко самочувствието, не се сдухвай.
А! И друго, ако се заприказваш с някоя недей да почваш да й се жалваш. Не търси съжаление, прави се, че всичко е чук, не трябва да ти личи.
Искам да благодаря на всички ви за съветите и за помощта ви като цялоДнеска "тренирах" някои работи с чисто добронамерена цел в унито и мисля, че малко по малко се насочвам в "правилната" посока и паралелно с това се зареждам с търпение и спокойствие, и да вярвам, че някой ден ще успея =). За тея, които ме ебаваха им наредих 2-3 изречения и показах пълен непукизъм ^^ До icebulllet14... еми случва се да пропускам някоя буква... поне да беше прочела цялото и да не спамиш...или като видиш грешка и веднага забравяш да четеш
![]()
И за втори път благодаря ви! (hug) =)
Това девствен ли си или не си е твоя работа, не виждам кой може да ти държи сметка. На така наречените ти приятелчета им тегли една здрава, това, че имат амцки не ги прави нищо повече.
До тук всички те посъветваха д атърсиш и да се готвиш за мацка. Аз ще те посъветвам точно обратното - развивай себе си, но не търси. По един или друг начин, ще срещнеш някоя, за която ще ти хареса. Оттам нещата сами си следват ритъма. Колкото повече си даваш усилие да впечатлиш някого, толкова по-лошо.
bullshits.Първоначално написано от bratignat
Който търси-намира.Ако си чакаш ей така да ти падне от небето,може да си останеш стар ерген.
Колкото повече се депресираш относно този въпрос, толкова по-малък ти става шанса да си подобриш социалния статус в тази сфера.
Иска се увереност ... щом си пичага на 22 ... да си намериш момиче е най-лесното нещо ... само се иска увереност ... и не ги слагай на пиадестал ... ;д .... като се заговориш с някое момиче да речем ... не се впрягай да анализираш всичко което си казал ... и всичко което тя е казала .... в глава трябва да ти се върти мисълта ... "Стане, не стане, се тая !!!" ако не стане следващата .... провала си е факт ... и всички имаме голяма възможност за провал ... за щастие в света няма само 1 момиче!!!
И за нещастие има повече от 1
nvm...
Чудя се дали след 3 години ще бъда на същото място като автора![]()
^ явно ти се предлага![]()
![]()
глупости ^^ толкова ли пък на сериозно си ме взела...имам да отрепвам малко време просто
Тръгнеш ли да преследваш някоя, ще й хареа повече да бъде гонена, отколкото хваната. Когато вече имат връзка трябват усилия, но това е друго.Първоначално написано от Sh@d0w
Човек какви ги дрънкаш..свалките са съвсем нормално нещо,а ти му казваш да седи и да бездейтва.Щяло да и хареса да бъде гонена отколкото хваната![]()
Недей,че ми падаш в очите.
Аз разбрах какво има предвид bratignat : ) Иска каже да не тичам подир някоя си и да откликвам на всяка нейна сричка като кученце, с цел да и бъда във нейното внимание и после да бъда като роб да ме мята насам-натам щот така и е скимнало хD . Свалките не влизат в тая графа. А и благодаря на Downtown за този вид съвет, защото да си призная преди 2 години това ми беше най-голямата грешка и сега съм на това тередже ;|
Не се отказвай пич , от това което ти говорят твоите близки трябва да се надъхаш и да действаш , без опити няма да стане. Пожелавам ти късмет !![]()