Бях в добри отношения с един съученик, но нещо станаа..започна много да ме реже за всичко, не ми даваше никакъв шанс, нито за приятелство, нито за каквото и да е било друго..и беше ми станало гадно, като си писахме преди 11 дена..и му казха как се чувствам..а аз като се ядосам и ми стане много кофти..откачам. Той ми каза да съм отидела на психолог, не съм била добре, отчаяла съм го с нещата, които съм говорела в училище и които му писах тогава.Както и да е. След два дена беше понеделник..каза нещо на бъзик, а аз се ядосах обърнах се и щях да гфо ударя, но му казах да не ми говори и че не искам да го виждам, а той ми каза да не го гледам лошо. От 03.05. не говоря с него, една дума не съм му казала, а той не ме гледаше, но стана вече седмица някъде постоянно ме гледа, гледа ме, когато не го гледам и когато някой е седнал зад него и му говори нещо като се обръща поглежда ме и след това този с който си говори.Днес, например.. : идва за третия час, влиза, погледна ме и седна..след това се обърна назад погледна ме и пита нещо тези, които седяха зад мен и така, после започна да си играе с пръстите на ръцете си, мина малко време след това..стана и дойде да говори с тези които стояха зад мен..и с периферното зрение го виждах как ме гледа, почна да размахва някаква връзка с ключове, за да го погледна явно, но не го направих. После погледнах другите които стояха срещу мен и го видях че ме гледа отново. След това бяхме на двора и се бепе подпрях на един съученик и съученика ми се махна и му каза да се подпре на мене и това момче з акоето говоря се засмя ии направи няква физиономия и аз се засмях за да не разбере, че ми стана леко тъпо.После по физкултура ме гледаше пак такаа и като го погледнех си изместваше погледа, а аз когато го поглеждах и той след 2-3 секунди ме поглеждаше и той и аз се засмивах, смешно ми беше, а той е сериозен..после уж ще тръгва и се спира до мене..аз съм седнала а той прав пред мене и виждам, че ме гледа, но не го погледнах ии той се облече и тръгна..
Попринцип е непукист и уж така искаше, не искаше д аима нищо общо с мене..уж и на кафе не би излязал с мене и тем подобни, а тези погледи всичко..следкато го заебах..не ги разбирам..Дайте мнения или съвети..