- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Епилатор или ...
Така досега се съм се обезкосмявала с кола маска, но искам да почна с нещо друго. Та да питам някой има ли дамска смобръсначка имам предвид тези автоматичните и доволен ли е ??? И ако те не са хубави ще си взема епилатор, ама нзн на филпс или на браун, браун са по-скъпи,но кой са по-добри?
http://caladan.thelounge.net/clients/bipa/flugblatt2/ - тука на еднат стр. имаше едни на браун и филипс,спецялно тези два модела някой има ли ги и добри ли са ?
[♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]
За какво ти е самобръсначка? При положение че досега си била с кола маска и си свикнала с болката, нищо не ти пречи да си вземеш епилатор, Филипс имат доста добри.
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
След кола маската да започнеш да се бръснеш би било доста тъп ход. При положение, че както казаха по-горе вече би трябвало да си свикнала с болката и косъмчетата са станали по-тънки и редки няма смисъл да започваш със самобръсначката, която само ще ги направи по-гъсти, груби и дебели. След това ако решиш пак да ходиш на кола маска болката ще е много по-ужасяваща. Епилатора е много добър вариант. Аз имам епилатори и на Браун, и на Филипс и от двата съм много доволна, тъй че който и да си вземеш няма да съжаляваш.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.