= Ако можеш да си го представиш, значи можеш да го направиш
= Не търси извинения, намери причина
= Въображението е по-важно от знанието - Айнщайн
= Никога не си разбрал наистина нещо, докато не го обясниш на баба си - Айнщайн
= Вярата ми в мен и моите мечти е по-силна от вярата ми във възможностите на другите хора
= Винаги заставай зад това в което вярваш, дори да си единствения
= Ето го моят път. Какъв е твоят път? Пътят, който не съществува -
Фридрих Ницше
= Близнаците убийци на успеха са нетърпението и лакомията
= Невъзможното е нищо
= Когато губиш, не загубвай урока
= Анализирай, приоритизирай и изпълнявай!
= Ако беше лесно, всеки би го правил
=Приеми хората и ситуациите в живота ти такива, каквито са и тогава действай. В момента, в който го направиш, ще видиш, че повече нищо не може да те обърка.
=Невъзможно е само една дума, изобретена от страхливците и мързеливците. Нищо не е невъзможно в ръцете на някой, който е достатъчно луд и упорит да продължава да опитва.
= Когато си близо до поражение, не се оплаквай и отказвай, вместо това, дай всичко от себе си и когато всичко премине, дай всичко, което ти е останало.
= Бъди най-доброто от себе си във всеки момент, така всеки ден ще бъде най-добрият за теб.
= Човекът, който те вдъхновява ти дава причина да бъдеш по-ентусиазиран. Най-хубаво е, когато този човек трябва си ти.
= Ти не си нищо по-малко или пък повече от другите, всички сме човешки същества. Твоите действие са това, което е важно и това, което те отличава от всички.
= Щастието не е нещо, което постигаме гледайки отстрани. Ние трябва сами да си го вземем и да се преборим за него.
= Ако си господар на сърцето и ума си, ще бъдеш и господар на живота си.