- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- чувствам се ужасно
Преди малко по скайпа написах на моето момче
''искам да те виждам всеки божи деен''
А той не ми отговори .нищо/мислих,че ще напише поне и аз искам..
Но той нищо
и аз слeд това му писах ,че ставам исках да се убедя,че го е прочел..
Заедно сме от година:не ми казва мили неща
липсваш ми,обичам те,искам да те видя..
Вярно,че не сме правили секс.ама все пак ходим от година
От различни градове сме.И съм му казвала ако има друга..ще се разделим
а той абе няма друга -Престани
На 19 съм,а той е на 23 ..Вие ако бяхте на мое място как щяхте да се почувствате и щяхте ли да му намекнете за това ,че той не казва мили неща?
ПЛОВДИВ
Държиш 23 годишен мъж на сухо за година. Или наистина държи на теб, или си чука наред.
Може просто да не умее да изразява чувствата си с думи. Много мъже изпитват неловкост да говорят за това, което изпитват. В такъв случай бих гледала действията. Те говорят много повече от каквито и да било лигави излияния.
Ако все пак тоооолкова не можеш да преживееш липсата на "онези" думички му го кажи. За една година би трябвало да можете да говорите на всякакви теми. Кажи му, че би те зарадвало да чуваш колко му липсваш и т.н. Не мисля, че би подействало особено, но не пречи да опиташ. Пък и тези думи са най-сладки, идващи от сърцето, а не казвани по задължение, за да угодиш на някого.
На анкетата не отговарям, защото е некоректно зададена. Казваме си, че се обичаме и т.н, но не "нон-стоп".
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
^Даммм,но все пак по скаипа ,защо да не го напише
странно е/мисля си че не му липсвам и за това ..но как да му го кажа
ще си намери тъпи опрдавдания![]()
ПЛОВДИВ
На тъп въпрос - тъпи оправдания. Защо просто не приемеш, че твоя не е по излиянията? Имам много приятели, които точно на реплика от сорта на "искам да се виждаме всеки дееен" биха реагирали с "Егати лигавщината". Но ти си го познаваш най-добре.
А като сте заедно как се държи? Глези ли се, лигави ли се, закача ли се? Ако е сдържан в това отношение е напълно нормално да е сдържан и от към думи. Но това не означава, че не изпитва нищо или че не му липсваш.
И както казах - щом търпи връзка без секс цяла година вероятно много държи на теб. Спри да се самонавиваш и да се вкарваш във филми.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
в началото на връзката ни ,не се лигавеше
от 5,6 мес.нещо му става
като сме заедно от време на време се лигави,смее се като ненормален,то да има за какво ама то няма
ама той си се хили(луда работа)
Но пък когато го бях ядосала по скаипа в началото той ми написа Мразя те и до ден днешен се чуствам тъпо
може да каже Мразя те,а обичам те /не може ..
ПЛОВДИВ
В крайна сметка защо не му пускаш? Или той е много отчаян, за да се задоволява с такава илюзия за връзка на тези години, или ти не знаеш какво искаш, за да си на 19 и да се кефиш като седмокласничка от подобен скайп романс. По-вероятно е да не ти отговоря, защото е почнал да узрява и иска да прекрати тази глупост като пропуска нежностите умишлено с надеждата, че ще се отдръпнеш от самосебе си, защото не му стиска да сложи край.
еми като иска да прекрати-Има уста за тая работа
да го каже,да го напише![]()
дек.минала година се бяхме разделили аз го търсех в началото той не искаше,аз спрях да го търся и той реши писа ми и се здобрихме
и слд 2 дена дойде в моя град![]()
ПЛОВДИВ
Имали ли сте голям спор напоследък, за който не сте достигнали до консенсус?
Честно, наистина ли мислиш, че няма друга? 23-годишен, ходите от 1 година и ти не си му пуснала, съвсем не вярвам да стои и да те чака.А ти трябва да си изключително наивна, за да го мислиш.И след като толкова го обичаш и "искаш да го виждаш всеки божи деен", какъв е проблемът да правиш секс с него?
Иначе конкретно по въпроса ти, защо просто не го попиташ? Не да питаш има ли друга, а какво точно чувства към теб.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Честно да ти кажа и аз мисля същото... Говорете сериозно и си изяснете ситуацията.Първоначално написано от filmimilmi
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Съгласна съм! Но относно секса въпроса не е "Какъв е проблема да правиш секс с него", а защо не изпитваш силната нужда от това.Първоначално написано от LovelyGirl
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Преди около месец ми намекна по скаипа(не знам какво бях написа)
той ми написа нещо такова кво ще правя без теб{и аз тва го приех на майиап}
и му написах следното
-е айде как какво ще правиш без мен
Й той емии добре и да ти кажа ,че ми Липсваш пак няма да ми повярваш...
Казвал, ми е че той не е на думи а на действия
И по някой път се държи мн мило,а по някой път е мн нервен
Не съм му пуснала,защото мисля че слд тва ще ме зареже
-тъка мислих де,вече не го мисля тва
Според мен
*Обичам те
*Липсваш ми играят голяма роля-и е хубаво когато ги чуеш![]()
ПЛОВДИВ
А този младеж знае ли че вие ходите?
Много ясно![]()
Гаджета сме си :P
ПЛОВДИВ
Той наясно ли е че сте гаджета?![]()
Офффф наясно е да![]()
да се пише само по темата
ПЛОВДИВ
може да го задушаваш по някакъв начин.
всеки ден да се виждате :O.
аз примерно много мразя така..
и 10 sms-а на ден и 20 обаждания -.-
дай му пространство,може би.
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
от различни градове сме,виждаме се в мес.2 или 3
но пък лятото сме заедно,понеже има село близо до моя град
и като е тъка се виждаме всеки ден
но сега е по 2,3 пъти на мес.много го реввнувам![]()
ПЛОВДИВ
по-добре не му го показвай.
покажи му,че можеш и без него и не е единствения.
не му пиши първа в скайп,чакай той да ти звънне и тнт.
и като се разбирате да се видждате не бъди винаги на разположение,ами кажи..'айде някой друг път,заета съм.'
нещо такова.
така той ще започне да те търси,понеже ще му станеш интересна.![]()
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Не всички си показват толкова лесно емоциите и чувствата. А иначе съм съгласен с един коментар по-горе. Щом за толкова време не сте правили секс, или наистина много държи на теб, или чука к'вото има възможност да изчука оО Не знам...
Аамии сиг държи на мен ,защото декември все пак ме потърси ,а можеше и да не го направи
Сиг е усетил,че наистина ме губи/все пак-раздяла беше
ПЛОВДИВ
Няколко неща ми се въртят, изморен съм, само ще ги нахвърлям без да ги сливам.
1 година и половина без секс на тази възраст при няколко виждания на месец два - наивна си да мислиш, че си само ти. според мен си изтървала отдаавна момента, дори сега да му ''пуснеш'' е малко след дъж качулка.
само от няколкото реда, които си писала звучиш, всъм сигурен, че го задушаваш.
с това изречение, дето той ти е казал ''че пак няма да му повярваш'' значи има проблем в цялата комуникация и връзка. явно го задушаваш, искаш прекалено много и т.н., щом той смята, че няма да зачетеш изречението, че му липсваш, нещо не са кефещи тия неща. той не вижда смисъл да ги казва...
това, че те търси или търсил няколко пъти, не значи 100% че те обича и желае, може да е бил на кеф, да е бил разгонен, самотен и т.н. просто примери. това че те потърсил няколко пъти той, не значи че е твой.
''Аамии сиг държи на мен'' - това показва, че и ти не знаеш какво чувтсва към теб. ти ен го познаваш... за ква връзка сериозна говорим...
това, че не показва емоциите си не значи че ги няма. някои хора трудно се отпускат. а още по-гадно е някой да ти виси на главата и да те кара да ги казваш - отблъскващо е. аз същи имам периоди, в които изглежда да се държа по-груъбо, или съм по-сериозен и не съм много приказвалив, но не значи че не обичам и не мисля нещата, които не казвам. може и момчето да е така.
може пък също ти да нямаш подход към него, как да се изрази към теб, как да се отпусне, щото звучи все едно сама си ги просиш, пък то така не става.
от друга страна, това, че прпопуска някои неща, може би пък цели да се отдръпне от теб или ти от него.
има толкова мн неща, варианти и т.н.
лошото е че ти не ги виждаш, а щом не ги виждаш още от сега значи няма за какво да говорим за бъдеще време.
за мен лично, това не е връзка или няма да бъде.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
стига бе, брат, ебаваш ли се хахаха
една година без секс при това на тази възраст?
дори и да приемем, че той не ти изневерява, защото наистина има такива момчета, които държат на приятелките си, то в такъв случай го задушаваш със скайп глупостите си
звучиш доста наивно, при това пишеш неграмотно :д което ме навява на мисълта, че мисленето ти е доста по детски глупаво и ограничено
в този смисъл, бих казала, че или и той е същия глупак или просто седи с теб за ебавката..
не знам просто.
MakeMeLaugh
Благодаря
Някой хора май са тук само за да казват кой има грешки![]()
Й той не е глупав,нито пък аз![]()
А и не е с мен за ебавка..
Казвала съм му много пъти ,ако има друга кажи ще се разделим..
Той казва ,че няма
Питала съм го също и дали чувствата са взаймни
-Той ми казва,отговори си сама
Аз теб питам ли те такива неща,щом съм с теб значи чувствата са взайми..Пък й когато си беше на село,аз през ден бях на гости и леля му беше там,след няколко дена запознах леля му с родителите ми,те ни бяха на гости![]()
ПЛОВДИВ