- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Ужасен проблем !!!
Здравейте на всички!Искам да споделя за моя проблем.свързан е с кожата..Кожата на краката ми стои като малки червени пъпчици и разбрах,че това се нарича 'кератосис пиларис'..лятото не мога да облека къси гащи..ужасно е срамно..ако някой има такъв проблем моля нека да сподели..мажа се с 'dexeryl'..вижте как изглежда
http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...0&tx=103&ty=79
Всъщност ... и аз имам няколко такива по ръцете и краката, но досега не им бях обърнала голямо внимание. Преди да прочета темата ти, си мислех, че са най-обикновени пъпчици, защото не ме сърбят. А кремчето помага ли ти?
Ще следя темата.
една приятелка имаше такива на триглавия мускул на мекичкото едни много ситни на бая пъпчици и отиде на дерматолог и освен кремче и беше изписал и някакви лекарства но не си спомням какви и за какво точно бяха
ами значи мажа се два пъти дневно от 1 седмица за сега няма развитие,но да видим след 2 седмици) ако няма ефект ще отида отново на дерматолог.
и кое всъщност е ужасното, изключая безумните по обем линкове?!Първоначално написано от marcy
О Боже! Кое е ужасното ли?Хайде и ти да ги имаш,че тогава пак ще те питам.съвсем коренно мнение ще имаш..запази си мнението за себе си.
Това като го гледам ми прилича на раздразнение след бръснене на краката.
Да, аз го получавам точно след бръснене.Първоначално написано от stigmata
![]()
На мен също ми се получаваха тея пъпчици, когато бях много слаба, но това беше по дупето, като седя на нещо твърдо , например на дървен стол без възглавничка и там къдет са кокалите ставаше по същия начин....
И спокойно, не виждам нищо срамно !Просто си си го втълпила.
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Хората, ако знаеш, какви проблеми имат като обезцветяване на кожата и какво ли още не.. Ти тука за миниатюрни пъпчици се притесняваш и се срамуваш..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..