- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- За пушенето на цигари...
Знам, че има теми за цигарите, защото ПОЛЗВАХ търсачката, обаче най-подходящата тема за моя въпрос беше заключена.
И така, всеки е на ясно, че човек може да пуши на уста и на гърди. Първото е ясно как става, но искам да попитам за пушенето на гърди - първо всмукваш в устата си и после го "поглъщаш" към гърдите си или направо го всмукваш без да се задържа в устата/гърлото ти? Според мен е по втория начин (не пуша), но като опитах ми се стори доста трудно.![]()
Нищо сложно няма, никакви специални техники. Дърпаш димът в устата си и след това си поемаш въздух (всъщност вместо въздух вдишваш димът, които е в устата ти).
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Искаш да кажеш на гарди-да гълташ на уста -да не гълташ.Препоричвам ти да не почваш да пушиш.. 1.вече не е модерно .2.тъпо е да пушиш просто шото и дрте пушат.Аз започнах да пуша преди повече от 2 години и не мога да ги спра , а съм едва на 15.Но ако си решила да почнеш да пушиш ня може никой да те спре.Попринцип има един успешен метод-дърпаш и поемаш въздух дълбоко като казваш "мама и тати идват"![]()
Преди съм пушил и сега също съм пушач от малко повече от година, и ми е труден номера с "мама и тати идват". Пък и не усещам насладата от цигарата така. От дърпането от цигарата до издишането на дима предпочитам да не излизат думи от устата ми.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Това с мама и тати идват е само за да се научиш да гълташ..иначе до сега не съм виждала пушач ,който постоянно да го повтаряПървоначално написано от Chacho
Аз не съм го правила ,но ми беше доста трудно от началото гълтането (на дима ;д),кашлях супер мноо
Няма да ти трябва да ги научаваш!!!
Пушил съм 4 години , не е като да не съм! Сега не пуша...
хахаха все едно гледам себе си и коментара който щях да напиша е сащияПървоначално написано от infected9
![]()
използваното име "гълтане" е доста неточно,ти практически не преглъщаш както си мислят повечето неопитни пушачи,а просто вдишваш димът който е в устата ти,като все едно си поемаш въздух
Ето това е.Първоначално написано от sp33der
Значи пушишПървоначално написано от banalka
![]()
ПТ-те ти казаха вече-поемаш дима все едно си поемаш въздух ,ддз .Такива работи обясняват ли се-все едно как си миете зъбите или етц.![]()
Първоначално написано от kotka90
аз пуша само като ходя на купони или на някое заведение . на 14 съм . в началото си поемах въздух и като димът отиваше назад веднага го издишвах . така че не съм гълтала , но сега се научих . sp33der ти каза :Д
Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !
Интересни хора сте! Оплаквате се как нямате пари, а в същото време пушите... Не само че това нещо те трови, ами смърдиш и си харчиш парите.
Обясниха ти вече как. Просто поемаш въздух след като дима е в устата ти. В началото е много вероятно да се задавяш, но след време ще свикнеш + това може и да ти се завива свят в началото.
Аз съм в компания от пушачи и някак си от комформизъм и аз от време на време пуша (не съм пристрастен, но общо взето всеки ден по 1-2 дръпвам) и в началото беше доста трудно.
Не ти трябва. Вероятно се чувстваш по-голяма и зряла като го правиш, но не ти трябва това, повярвай ми. Аз започвам да привиквам вече, защото понякога усещам нуждата и смятам скоро да спирам докато му е време. Миризмата е гадна и се усеща. + това си даваш парите напразно, но в крайна сметка ти си решаваш![]()
Няма нищо сложно,като го направиш няколко пъти после започваш машинално,а ако имаш нужда да се учиш да правиш кръгчета и тем-подобни питай.![]()
Джагара-Джугара
зарежи ги тия боклуци ..
1 - вредни са
2 - повечето ти пари ще отиват за тях
3 - самия вкус на дима е гаден и на много мои познати им е гаден, но пушат само заради гъзарията
4- вече дори не е модерно ..
![]()