.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Защо е така!!

Здравейте на 15 години съм и искам да попитам за едно нещо, което ми се случва. Не мога да разбера проблем ли е какво и затова моля някой ако може да помогне! Благодаря предварително! Проблема е, че вкъщи бяхме с едно момиче целувахме се и след това тя започна да се търка в хуя ми. Бях по дънки. Докато се търкаша усетих.. не точно свършване ами има една безцветна течност е имаше малко от нея на гащите. Притеснявам се за това, ако например ми набие една да не свърша много бързо.. Кажете ми това голям проблем ли е и ако е да, ако някои знае съвети. Благодаря !

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Нарича се предеякулационна течност и е нормално да се отделя...

Добре приемам, но нормално ли е, защото по някои път се получава и само от целувка ;{ Или много близък контакт ?

Град
    София
    Просто нямаш тренинг и от възбдудата става-НОРМАЛНО Е!
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Повече от фен Аватара на Alekssandyr
    Ше свикнеш, споко, и аз, както и да речем 80-90% от мъжете в света на младини са били така Мен някой път ми е трудно да ми стане докато ми го барат, иначе и аз съм бил така като тебе Спокойно, тва е нещо нормално

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Нямаш никакви проблеми, пич не се притеснявай. Всеки мъж отделя такава течност. По-горе вече уточниха как се нарича. След време като спреш да го дигаш само от една целувка няма да имаш такива проблеми
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Мерси пичове! Точно от такива отговори имах нужда. thumps up !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си