- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- той стана интригант ;x
Проблемът ми е с един доста важен човек за мен. Няма нищо общо с гадже или нещо такова.
И така. С него се запознахме на една олимпияда по биология и оттогава станахме мн добри приятели. Споделяхме си всичко. Дори когато ми се случваха хубави неща той пак се радваше за мен. Преди 7-8 месеца се разделих с едно момче, с което бяха приятели. Той беше първия човек на когото се обадих и ме успокои. Беше ми гадно доста време. После започнах да дружа с едно малко пропаднало момиче от класа, но тя се оказа доста свестна, въпреки че беше малко пропаднала. И откакто дружа с нея той сякаш се отдръпна от мен. Аз станах по-самоуверена и не се държах както когато бях с онова момче. От 3-4 месеца съм с едно друго момче. Оттогава пък започна да ме обижда. Била съм каква ли не не знам си къде съм паднала...
Опитах да говоря с него, но той само ме обиждаше. Сега говорим само когато трябва да направим нещо заедно в клас. Липсва ми страшно много и все още си остава важен за мен... но какво да направя за да се оправим???![]()
говори с него .. изяснете проблема .. питай го какво против има приятелката и приятеля ти ..![]()
Ако успееш да прекараш един съвършено безцелен следобед, по съвършено безцелен начин, значи си се научил да живееш.
Опитах се.. няколко пъти даже... но както казах той или започва да ме обижда или просто тръгва нанякъде и се прави че не чува![]()
Дори когато ми се случваха хубави неща той пак се радваше за мен
Харесвал те е - заебала си го (може би частично) - променила си се - това го дразни (да го наречем ревност) - това е хипотеза 1.
Хипотеза 2 - виждате се по-рядко (малко или много) ,а сте били близки и почти винаги заедно - неприятно му е ,че си се 'отдръпнала' от него ,пък като нищо и промяната в поведението ти е фактор.
Номер 3 - пфф ... нямам номер 3. И съм почти сиг. за вариант 1. Само за справка - лично аз не бих се занимавал да успокоявам някого ,камо ли по телефона ,камо ли пък гаджето на някой познат.
Абе като цяло мисля ,че те е харесвал. Ддз ,може и да греша ,но във всеки случай фактът че си започнала да излизаш и с други хора ,поотдалечили сте се и си се променила е причината за държанието му.
Ако ти трябва съвет - питай го дали му е неприятно ,че се виждате по-рядко (ама не в прав текст ... смис примерно извини му се ,че покрай другите ти приятели си го оставила малко на заден план /дори и да не е така/ ) или ако ти стиска - поопипай малко - може и да съм прав и да е хлътнал![]()
![]()
Надявам се да се оправим.. Auriss << благодаря ^^
А може и да вижда това,което ти не успяваш да виждаш в момента ? В смисъл това,че си се променила,че си "пропаднала" покрай приятелката ти.. А да не говорим,че дори и да не те е харесвал,пак е нормално да му е гадно,щом едно време сте били неразделни приятели..
Няма да се повтарям с другите..
Но той или е изпитвал някакви симпатии към теб,гадно му е,че си го заеба*а,или пък просто по някакъв си негов начин се опитва да те предпази..
Това само и единствено той го знае..
Така,че седни и поговори с него.. Дори и да започне да те обижда.. Кажи му просто да мълчи и да те слуша.. Обясни му всичко,нека и той да обясни какъв е проблема..
Успех (:
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ще опитамБлагодаря ^^
според мен те е харесвал и като си го заебала (или той теб) оня първия се е израдвал, защото е видял шанс..и като си станала по-самоуверена и си тръгнала с другия се е отдалечил от теб, защото му е било гадно : )
поговори с него, излезте навън двамата..![]()
Надявам се да проработи.. гадно е.. точно както се получи с нас.. а и той също започна да дружи с други хора които казано накратко ме ненавиждат.. и мисля, че и покрай тях стана още по злобен с мен.. по едно време даже беше започнал да настройва класа срещу мен.. аз просто се направих, че не ме интересува и той спря, но винаги си ме е боляло от тва дето е правил против мен..
Искам да се оправим.. и да благодаря на всички за съветите![]()