- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Само за момичета ..
Как си представяте мъжа на мечтите си .. характер, лице и всичко, каквото се сещате![]()
Ако успееш да прекараш един съвършено безцелен следобед, по съвършено безцелен начин, значи си се научил да живееш.
С чувство за хумор,да харесва футбол(поне малко),мил,добър,висок,слаб, косата му да е на иглички.Да има много сладък смях и глас.Ии.. за тия се сещам.
И аз като ъгейнстю,само че не държа да е много висок ,е ся да не е и под 170 в никакъв случай .Иначе всичко съвпада ,а и също така да е с прекрасни парфююююми![]()
Брей,че аз съм такъвПървоначално написано от againstyou
![]()
аа .. стана интересно![]()
Ако успееш да прекараш един съвършено безцелен следобед, по съвършено безцелен начин, значи си се научил да живееш.
ами да е забавен, слаб, да е висок, но не по-висок от мен, умен, джентълмен и да е красив !![]()
I understand. I just don`t care !:P
да държи на обещанията си. да знае кога да предприема действия и кога не. да умее да говори. ..леле скромна съм![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Аа сори,аз вече намерих моя човек.Първоначално написано от obyrkaniq
![]()
ее ти може да си го намерила, ама какво пречи да намериш още 2-3![]()
Доста пъри съм отговаряла на този въпрос, но ето пак:
1. С широк гръб. И дебел, плътен глас!
2. Интелигентен
3. С чувство за хумор
4. Мечтател ...но не и да живее във фантазиите си.
5. Амбициозен
6. Авантюрист, човек на риска
7. Непукист и бунтар до една степен само!
8. Много упорит, на моменти дори инатлив
9. Грижовен ... но само отверме-навреме!
10. Смел и силен
11. Дисциплиниран
12. И може би най-важното - загадъчен!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Еее тамън започнах да тая надеждиПървоначално написано от againstyou
![]()
Нямам някакъв определен тип, харесвали са ми много различни момчета. Под "много" нямам предвид количествоНай-общо казано трябва да ме привлича външността му и да ми харесва като характер, да се разбираме.
![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
висок...със свтла коса и черни очи...бледа кожа и сладка усмивка...характер....да е забавен, да ме разбира, и да е мъъъъничко ревнив![]()
И аз го искам точно тозиПървоначално написано от MaLkaTa_LaDy
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Да е висок, слаб, черна коса, поглед, който да ме изпива. НАЙ - ВАЖНОТО ДА НЕ Е ЖЕНКАР!!!
Имам три типа мъже , които ще понеса вкъщи .
1. Мъж бизнес партньор - имаме общ бизнес , може да живеем заедно и да имаме деца, либерални отношения . Ама децата са си мои , да няма претенции . И издръжка няма да му искам .
2. Мъж - грижовен - стои вкъщи , готви и гушка . Подкрепя ме . Може да имаме деца и с него . Не е необходимо да говори много . И все пак да е добре образован . За сметка на това ще се грижа за децата му , ще издържам семейството и т.н.
3. Мъж - любовник - Може да комбинирам 1+3 или 1+2 .
Не е важно как изглежда . Важното е да се разбираме . А се разбирам с горните варианти . И техни подобия .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
горе - долу типовете спават![]()
А моя тип е :
1. някой, който може да ме изслушва, когато е нужно
2. някой, който да ме разбира дори само от поглед
3. НЯКОЙ ЗА КОГОТО СЕКСА НЕ Е ВСИЧКО
4. някой, на който дори когато мълчим да му е приятно
5. не по-нисък от 1.80
6. поо възможност с нормално тегло ( 65-75 кг )
7. красиви очи ( сини, зелени)![]()
то това е моето момче само дето е малко по - нисък от 1 и 80 :ДПървоначално написано от yondii
На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!
има доста такива теми ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Косата на иглички ли ти е,ако не е не ставашПървоначално написано от obyrkaniq
![]()
Охх..хвърляш ме в мечти.
1.Висок и добре сложен,с лек загар и тъмно-зелени очи
2.Дълбок,плътен глас ии ако може да казва онова особено "р"![]()
3.Самоуверен,силен,интересе н
4.Винаги да ме защитава
5.С чуство за хумор
6.Да ме обича и цени повече от всичко
7.Страстен
Висок (към 1.90), черна коса, зелени очи, да ме изслушва, добър, чувство за хумор, да ме разбрира ...
Мисля, че всички тези изисквания обаче нямат особено значение, винаги се влюбвам в най-неподходящия ....
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Ее не е задължително да е.Първоначално написано от Sh@d0w
![]()