- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ходите ли с родителите си на море ?
От доста години си ходя все с лагери,тоест с деца на моята възраст.Приятели,съученици .. все ще се намеря някой.
Не че няма да ми е приятно с родителите ми,просто.. те не ходят.
Аз живея на морето,и с когото падне с него отивамС приятелки,наще,гадже (ако има ;д) или там който е наоколо.
![]()
Няма опция "без тях" за мен ;/ , така че...
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
И защо си мислиш,че трябва сами да си изкарат парите за да отидат на море без родители?!Първоначално написано от Nakadah
Кое му е трудното в правенето на сметки?!
Що се отнася до придвижването - да си чувал за автомобили?!Това,че някой е на 15 години,например,не означава,че се движи само с хора на неговата възраст![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
с тях и понякога допълнително на лагери
[♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]
Да ходя с тях , също така и с приятелки![]()
Срещнах те,без да знам,че ще се влюбя!
Намерих те,без да знам какво чувствам!
Влюбих се,без да знам,че така ще боли!
Промених се,без да знам,че ще е зареди теб!
Обикнах те,без да знам,че съм могла да обичам така.!”
За последно ходих с наще на море в 8ми клас, ако не се лъжа.
Миналата година ходих с мама и сестра ми само. Но майка ми е доста модерна жена и изобщо не ми е скучно с нея, нито се чувствам тъпо, че съм с родител...![]()
Тая година се очертава море с мъжа ми и свекърите (нещо са се надъхали да ходим заедно, но поне ще сме в отделни хотели)
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
и аз съм на 15 .. и да ти кажа напълно честно - и на мен не ми е мн мн забавно с нашите, но не ме е срам да ходя с тях..а и като си на 15 не е много голям проблем да вземеш някой твой приятел .. все пак не сте на 10 и няма да ви гонят из площадки едва ли не..аз с нашите едно мп3 или телефона със слушалките дюшека и не излизам от водата..а и + това имаме още доста годинки..така че има време да ходим с приятели на море..а още по-добре ако имаш гадже ..взимаш я и си още по-добре..
![]()
Не, само с приятели![]()
по-добре никакво море,отколкото с тях.
ще умра от скука.
зависи ако ме пускат сама да се шляя..
тогава ще е яко ^^
Малък си.
Това, че ви е срам да ходите с родителите си на море, доказва, че сте още 'детски дупенца'.
Аз ходя с нашите и вече по-специално с майка, а съм на 18 години и какво не съм умряла?! Един ден ще искаш, ама няма да можеш.. Много бързо лети времето, прекарвай го както с приятели така и със семейството си.
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Пак казвам-не мисля,че съм малък.Възръстта често не е достатъчна константа.Има хора на по 18-19 дето са много по-безотговорни от мен...За трансопорта няма никъв проблем има рейсове,коли,влакове...И да ще има хора на по 17-18 години от компанията.
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
+Първоначално написано от Fifly
Аз пък ходя и с нашите, и с приятели. Когато съм с приятели, общо взето, почти не се спии с тях естествено е много по забавно. Апък с нашите отивам, за да мога наистина да си почина и да се насладя на почивката си. И не го приемайте така, че като сте станали на 15 вече е "срамно" да ходите с родителите си на море. На когото както му е кеф
![]()
Понякога просто се налага.. мp3 + книга-> това ме спасява от тях =D Когато си чета или слушам музика , се изолирам от всичко и всеки и дори не забелязвам нашите о.0 =D
Аз винаги ходя с наще - на 15 съм и ми е по-хубаво с тях![]()
Ходя и с нашите и с приятели...![]()
още от първи клас си ходя на лагери , а сега в последните 2-3 години си ходя с приятели от даскало
общо взето на море с наще за последно съм ходил като съм бил на 6![]()
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
аз пък искам да отида с нашите, да не дам една стотинка за нищо...
квото искам да ми се купува като на малко разглезено лапе
а не да трябва да бачкам, за да имам пари![]()