- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ходите ли с родителите си на море ?
Че аз ходя с наще и с приятели на море (на 15 съм) не виждам какъв е проблема - все пак са ти родители и искат да прекарват време с теб.
От много години вече не.
Ходя на лагери с приятели,за съжаление тази година не успях да се уредя.![]()
Нямам нищо на против да ходя с тях,никога не съм ги молила да ходя с приятели но ако познават родителите им биха ме пуснали.![]()
When I look into your eyes, it's over
You've got me hooked with your love controller
I'm trippin' and I could not get over
I feel lucky like a four leaf clover
ам аз живея в Бургас и от трети клас нашите ме пускат на плаж с приятели и много рядко ходя с тях![]()
Fuck да.![]()
Тази година нямаше да се случи, щях да съм с приятелка в чужбина, но бях прецакана.
Никой не е навит и единствения начин е да отида с наште. Има поне една хубава страна - те ще са с компания, която включва една моя приятелка от детството..
да ходя на море с нашитеи ми е хубавоо защото ми огаждат
![]()
И с родителите и с приятелите си ходя..![]()
Еми до последния момент се чудих да отида ли с нашите тази година. Не че се мисля за много голяма, а просто нямам компания с тях, но все пак реших, че ще отида с тях)
По принцип не харесвам морето,но каква да се прави ходя иначе какво да правя у нас.Последните няколко години неми се ходи с тях ама с кои с фр. ли?хаха
Рядко, но да.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
добре, да ви попитам като отидете с вашите, какво правите ? Представете си, че в хотела няма потенциална компания или там където сте ... тогава какво? Ще ходя с нашите за две седмиции не знам какво да правя. Дайте ми идеи за забавление плийс
![]()
Първоначално написано от EscapeTheWonder
^ можеш да се разходиш сама по плажа и току-виж се запознаеш с някого.
С вашите на море заедно с друго семейство с дете на горе долу еднаква възраст.Така е при мен и си изкарвам супер.Ако не ти дадат да отидеш сама на море с приятели,накарай ги да отидете с друго семейство.![]()
С наш'те не...с приятели отивам иначе съм на 50 км от морето![]()
![]()
Ти за 30 мин си там.Събота и неделя на плаж.Първоначално написано от chemist9009
![]()
![]()
от 10 годишен не ходя с тях![]()
All my underdogs, We will never be never be anything but loud And nitty gritty, dirty little freaks So raise your glass if you are wrong, In all the right ways....
В България ходя с приятели, а извън граница на море ходя с наще.
Тая година обаче само с приятели за няколко дена.
Така, че .. по скоро не.![]()
Еми аз съм си от морето, и с приятели ходя постоянно, с родители мога да ида един път в годината, не ми е забавано с тях.![]()
Не, с приятели ходя, но понякога се случва така, че отивам с родителите![]()
ВНИМАНИЕ, ВНИМАНИЕ!!! Да ви е*а майката! Благодаря за вниманието.