- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ходите ли с родителите си на море ?
От доста време вече не.
I'm tired of looking 'round rooms wondering what I gotta do or who I'm supposed to be. I don't wanna be anything other than ME.
За нищо на света.
По принцип се разбираме добре,но пък съм забелязала странната тенденция да се изпокарваме като цигани,щом се озовем заедно в едно и също време в почивна станция,независимо дали иде реч за море или планина.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Кво ти дреме отиди с тях ще се разочароват
от наще ми е писнало, още в 5 клас, от тогава ходя на море само с приятелят ми, и с още две момчета, и най- добрата ми приятелка, и винаги ми е било забавно !!!
и аз живея на морето тъй че не ми е показателно мнението ... ама не съм ходила с наще на плаж от 3 или 4 клас![]()
За добро или лошо , апартаментът е на името на баща ми , така че няма как - засичаме се за седмица във Варна.Много шоу пада с баща ми да гледаме курвите , ако отидем на плаж заедно
Абе аз в тая жега съм готова и с госпожата по математика да въря на море щот е криза и няма кинти да върва с наще или без тях
Аз живея на морето и от малка съм почнала с приятели да ходя на плаж,но понякога и с майка отивам и ми е приятно : )
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Ами от 2-3 години не съм ходила с родителите си на море, но не ми пречи да отида, то не е срамно. На 19 съм и започвам да разбирам защо до около 16-17 не ме пускаха с приятели. А като гледам тук повечето вече от 5 клас ги пускат сами, явно моите са доста консервативни, но всеки е с различни разбирания![]()
Дали си гад или тарикат - все тая ... пак ще мога с душата ти да си играя
От 16 ходя с приятели, това обаче не ми пречи да отида и с нашите, когато ходят те.
Няма нищо срамно или притеснително, родители са ти и се радват, когато прекарваш време с тях.
Що пък не? Вярно е, че с приятели е по - забавно, ама няма да откажа и с нашите да отида. Ха- ха.
Ей сега заминаваме цялото семейство в чужбина. Миналото лято пак беше така.
Много от приятелите ми не могат да си позволят да идат на море, така че ходя с родителите си.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Това ще ми е третото лято, в което няма да ходя с тях на море, и първото, в което сама съм си организирала почивка - тоест, не съм на лагер.
Ако е за чужбина - окей, ама като ходим на море заедно, само си лазим по нервите. Мерси съм.
Ходя си с компания, ходя си и с наште - коренно различни преживявания са.
Наште ходят все по разни забутани, интересни местенца <3