- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ходите ли с родителите си на море ?
Не
I just open my heart and let you inside...
hope you are the guy who could make me burn and fly <3
Зна4и аз съм на 13 и смчтам другата година по лагери, но преди прашех така:Шсе с родителите и сестра ми, но си намирах накакшо занимание-Например братош4едка ми е колкото мен и идва с нас, ако не дойде се запознавам с други деца на плаша иили в хотела (Тази година нма6е как-бхме в друга страна) , ако не, се занимавам със сестра ми показвам й как да плува или така... Родителите-пълен игнор-те са само за надзираване
Абе винаги има хора, с които мога да се запозна и ми е 4удесно
Ина4е от другата година-задълително по лагери, 4е искам малко разнообразие- е, и тази година 6тах да ход, ако прекаленото ми колебаене изпусна срока
Така 4е, дерзай
![]()
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
Сестра ми до 18 години ходи с майка ми![]()
Въпреки, че тази година не бях с нашите, по принцип ХОДЯ .. и не се притеснявам от това![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Аз живея на море така че не мога много да се впиша в темата но все пак...Добре как 6 клас ще се съберете няколко приятели ще си наемете хотел или квартира и ще живеете сами 5-6 дена на 200-300 km от вашите??? Какви безотговорни родители са тва?Или аз нещо не съм ви разбрал или света се е обърнал с главата надолу ?
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
не знам нашите докога ще си мислят, че тр да ме мъкнат с тях навсякъде.. не съм на 3 годинки..
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
С наще пък е яко(уж се води, че съм с тях на море, пък почти не ги виждам) .. даже с бащата сме се засичали по барове
![]()
откачени са хаха
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
всяка година хода с тях, но хода и с даскалото .. с даскалото започнах да хода след 7 клас![]()
Ами аз живея на морето и нямам този проблем.Ако някой път им се ходи на плаж и аз нямам какво да правя отивам с тях.
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Еми още съм на 14 не ме пускат с приятели (живея в София).. Като стана на 16 са ми казали, че тогава ще ме пускат.. Иначе с тях си прекарвам много яко, 5 звездни хотели и така![]()
Не се цепи от колектива, защото ще ти го нацепят колективно :}}
Не се прави на много важен бе,смешник..
По темата:Ходя,даже утре тръгвам,но с мен е братовчед ми та се мъкна с него по нощите насам-натам..
Веднъж се излъгах да ида на лагер и беше толкова гадно,чееее..С някви нечистоплътни селско държащи се кретени и не мога да ги разкарам...
Последно редактирано от joansm : 07-01-2012 на 16:27
На море и на планина с наще...
На басейн,кино и т.н. с приятели
На 18 съм и нямам никакви проблеми с това, че все още ходя с родителите си. Честно казано даже предпочитам да съм с тях. Това е единственото време ,което мога да прекарам със семейството си, пък и спестявам доста пари по този начин.
Хаха.Смешно е, че повечето коментирали са на 14 и се мислят за много cool, защото ги пускат да ходят с дружките сами на море.Да, ходя с родителите си.Не виждам какво е срамното в това.Летните лагери са друг въпрос.
Понякога като ме помолят отивам с майка, щото татко не ще и да чуе за плаж.![]()
С тях ходя, защото по-често не ходим в България..Бих искал на лагер да отида, но не предлагат от даскалото...
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
В днешно време, на 13 години вече не е модерно да ходиш с мама и тате на море.
Аз съм реалист.
Родителите ми живеят на морето, но трудно ги навивам за плаж.
Welcome to the Jungle...
аз щом е море,не ме бърка и с нашите да отида,но си ходя след това и с приятели така,че..