.
Отговор в тема
Страница 6 от 7 ПървиПърви ... 234567 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 152
    Предпочитам наще да идат на море а аз да си остана вкъщи ... Сетете се защо

Повече от фен Аватара на Кенпачи
    Нееее .... супер скучно ми е с тях !

Ем аз на 15 ще почвам 6 клас.Аз имам 2 сестри и и двете имат 18.Миналата година ходих на лагер със съучениците ми и с една фр седяхме пред едно кафене до към 23 и нещо,разбира се бяхме на лагер с госпожата ни и тя знаеше какво правим така беше много яко.Тази година ходихме с наще на Турция и аз постоянно на дискотека и т.н..Баща ми идваше с мен и всичко беше ок.Един ден аз исках на дискотека а наще беха изморени щот цел ден се пекохме и мама ми каза така "Аааааа,ти следващата година си със сестрите ти.Ние вече сме малко старички."Въпреки че със баща ми изкарвахме по дискотеките до края.И така.И на мен не ми дават да седя до късно вечерният ми час е 20 и нещо .Но гледай сега ходи на лагери за да имаш повече забавления.

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от RageAgainstTheMachine Виж мнението
    Мен пък ми е кеф да ходя с тях. Вярно е , че с приятели е определено по-забавно , но все пак трябва да обърнеш внимание на семейството ти.

Нормално е , майка ти да се натъжи , ти порастваш а на нея и липсват "онези" мигове. Зарадвай я и отидете на море , нищо няма да ти стане за седмица - две
    Точно така. Аз от 5-6 клас си ходя с приятели на море. Но винаги, когато с майка ми намерим свободна неделя отиваме на плаж по женски.
    ^^^
    Бургас <3

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    И с наш'те ходя и с компания. Това лято вече бях с компанията и след няколко седмици и с наш'те.

Не
    Eто такъв е живота,несправeдлив...
    Аз ви обещавам-ще го изживея красиво.
    Ето такъв е живота,като гърмяща змия.
    АЗ ВИ ОБЕЩАВАМ,ЧЕ ЩЕ БЪДА НАЙ-ДОБРАТА!

Повече от фен
    Да.

Голям фен Аватара на black pearl
    Аз съм за седми клас , живея си на морето ! И тая година съм отишла само веднъж с наще на море , а пък е те нямат време за такива "глезотии". Събираме се 4-5 може и повече човека и ходим да скачаме от втора буна ..

П.П - момиче съм

То с приятели , че е по-забавно е по забавно само , че имаш ограничение с парите !! Пък като си с тях те плащат всичко копуваш си каквото искаш всичко ок без да се притесняваш за парите

Голям фен Аватара на black pearl
    Че аз и като съм с приятели също имам достатъчно пари да си купувам квот искам !

За последно ходих с родителите ми на море миналата година и ми беше адски скучнооо ......

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    yea, голяма скука. ;|

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Тъй като живея надалеч от морето, все още ако нашите ходят на море, и аз ходя с тях. И не виждам нищо лошо? А и имам сестра, с която се забавлявам, така че защо не?

Тази година не сме ходили на море, но определено ако другата отидем, ще ги помоля да вземем и приятелка, защото, както казах разстоянието е голямо и не биха ме пуснали сама.

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Още не ме пускат сама на море..Разбирам ги,каквато съм луда глава - и аз не бих се пуснала
    Понякога наистина е много скучно но пък имаме и много забавни моменти
    Ако пък сме със други приятелски семейства,които също имат деца г/д колкото мен си прекарвам супер.
    На много мои приятелки им е голям мерак да ходят сами,но пък имаме цял живот пред себе си
    да ходим и да се оправяме сами,така че е хубаво да си с родителите си докато още можеш.
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Супер фен Аватара на Incadeptus
    МРаЗЯ дискотеки пффффф

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от druzilla Виж мнението
    Още не ме пускат сама на море..Разбирам ги,каквато съм луда глава - и аз не бих се пуснала
    Понякога наистина е много скучно но пък имаме и много забавни моменти
    Ако пък сме със други приятелски семейства,които също имат деца г/д колкото мен си прекарвам супер.
    На много мои приятелки им е голям мерак да ходят сами,но пък имаме цял живот пред себе си
    да ходим и да се оправяме сами,така че е хубаво да си с родителите си докато още можеш.
    ~~~You just saved me time to write the same shit!thanks~~~

Супер фен Аватара на weheartiit
    Аз живея на морето ,така че си ходя сама от някъде 12 годишна. Ако обаче не живеехме тук и идвахме на почивка сигурно щеше да ми бъде скучно,но се преживява.

Всяка година И си прекарваме супер

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от neverbackdownx Виж мнението
    Всяка година И си прекарваме супер
    И при мен е така

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Ходя,последно миналата година бяхме.Всяко лято преди взимахме бунгало с леля ми свако ми и братчедите.Е не едно общо,всяко семейство си взимаше бунгало и те така.Попринцип аз нямам нищо против да отделя няколко дни да отида на почивка с нашите,при нас е малко трудно защото за деня се виждаме за 3-4 часа вечерта...пък и нашите са забавни
    >>DjBelev<<

няма лошо да си с ваще- направо се оливаш да пазаруваш... пък после и на море с приятели, за да си изкараш наистина една почивка ;дд и си like a boss ;дд

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Тая година бях с тях за 3-4 дена.
    Колкото да им дам някво уважение.
    После биич парти с брата в Слънчев бряг и отделно с компанията в Равда

Ами аз съм си от Варна тази година имам 67 бани, но не ходя с наще, те ходят с техни приятели, аз с моите и така : )
    "Cuando amor no es locura, no es amor." - "Когато любовта не е лудост, не е любов."

Голям фен Аватара на explosion_
    На 21 съм и тая година също ходих с тях. Отделно с приятели. Все пак на тях им е готино, като децата им са с тях

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си