.
Отговор в тема
Страница 1 от 7 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 152
    Град
    София

Ходите ли с родителите си на море ?

Еми аз съм вече на 15,а наще още си мислят,че трябва да ме влачат с тях на море...Кво мислите,вие ходите ли с ваще на море ? В смисъл вече почти всички освен пълните загубеняци,ходят по лагери или с приятели на море,а не с родителите си като някой 10 годишен...Днес като казах на майка ми,че не искам да ходя тая година с тях на море и тя много се натъжи и на мен сега ми е някво гадно
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

От 2 години не ходя с тях, ами се организираме с приятели и заминавамe.

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Още от 5.клас не съм ходила с тях просто,защото искам с приятели и нашите разбират напълно.

Мега фен Аватара на SilverRain
    ходя с приятели на море ...

Мен пък ми е кеф да ходя с тях. Вярно е , че с приятели е определено по-забавно , но все пак трябва да обърнеш внимание на семейството ти.

Нормално е , майка ти да се натъжи , ти порастваш а на нея и липсват "онези" мигове. Зарадвай я и отидете на море , нищо няма да ти стане за седмица - две
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

ммм и аз горе долу от 5-6 клас не ходя с само приятелии по яко еее ))
    Ак0 няк0га в живота падна искам да знам,че сЪм скочила,а не че някой ме е бутнал...

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Ами аз си живея на морето,ама не ми пречи да ходя с нашите ^^ не разбирам от какво те е срам....аз ходя с приятели,но някоя събота или неделя нашите ако ме помолят отивах с тях и взимам някоя приятелка с мен да не скучая и се забавляваме всички.
    Защо не направиш така ? Отиди с вашите и вземи твоя приятелка...така всички ще са доволни
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Цитирай Първоначално написано от SlowDownBaby
    Ами аз си живея на морето,ама не ми пречи да ходя с нашите ^^ не разбирам от какво те е срам....аз ходя с приятели,но някоя събота или неделя нашите ако ме помолят отивах с тях и взимам някоя приятелка с мен да не скучая и се забавляваме всички.
    Защо не направиш така ? Отиди с вашите и вземи твоя приятелка...така всички ще са доволни
    Не може да даваш пример между теб и ходенето с приятелка , и родител на плаж и неговото положение. Той не живее на морето , а много малко родители биха се съгласили да помъкнат още едно дете с тях (защото това е доста голяма отговорност). Както казах в по-горния си пост , нищо няма да ти стане да стоиш 1-2 седмици с родителите си. Давам ти безплатен съвет - купи си МП3 и си уреден със занимание цяла ваканция

Град
    Бургас
    Защо да не мога да давам пример ? Аз пък лично съм ходила с друго семейство на вила за седмица,както и съм ходила с приятелка и семейството ми за по 2 седмици....ако найстина приятелката е много близка и родителите я познават защо не ?
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Защо да не мога да давам пример ? Аз пък лично съм ходила с друго семейство на вила за седмица,както и съм ходила с приятелка и семейството ми за по 2 седмици....ако найстина приятелката е много близка и родителите я познават защо не ?
    Това , че твоите родители са либерални не значи , че всички са. Има консервативи родители , които мислят по различен начин

Град
    София
    ^Еми кво да направя,аз няма да ходя цял живот с тях на море като някво лапе П.П Момче съм.Иначе нямам как да взема приятел с нас,без да дойдат и техните родители,освен тва така ще ме държат яко под контрол,няма да има излизания след 10 вечерта и куп други неща
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Град
    София
    Еми да,мисля че на 15 не съм хлапе.И що пък да нямам работа след 10 навънка ?
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Greennight
    ^Еми кво да направя,аз няма да ходя цял живот с тях на море като някво лапе П.П Момче съм.Иначе нямам как да взема приятел с нас,без да дойдат и техните родители,освен тва така ще ме държат яко под контрол,няма да има излизания след 10 вечерта и куп други неща
    E извинявай аз съм на 18,и докато не ги навърших не ме пускаха да излизам след 22:00.Оплаквах се,но като се замисля нашите бяха напълно прави.Не разбирам какво лошо има,след време ще ти лиспват тея моменти с вашите,още си прекалено малък,че да те е срам да излизаш с вашите.Ходи още една - две години с тях и тогава вече им кажи,че не искаш.Ако сега не ти се ходи,просто им кажи и толкова.Все ще свикнах.И мен не ме пускаха да оставам сама вкъщи,когато отиваха на село,но свикнаха.

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Много ясно, още съм малък и нямам 18 на 17г и 8 месеца съм

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Greennight
    E извинявай аз съм на 18,и докато не ги навърших не ме пускаха да излизам след 22:00.Оплаквах се,но като се замисля нашите бяха напълно прави.Не разбирам какво лошо има,след време ще ти лиспват тея моменти с вашите,още си прекалено малък,че да те е срам да излизаш с вашите.Ходи още една - две години с тях и тогава вече им кажи,че не искаш.Ако сега не ти се ходи,просто им кажи и толкова.Все ще свикнах.И мен не ме пускаха да оставам сама вкъщи,когато отиваха на село,но свикнаха.
    Еми ти като гледам си момиче и разликата е огрооомна.Да не почвам да изреждам нещата за,които могат да се притеснят за 1 момиче и за 1 момче.
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Град
    Провинцията
    Мне, ходя с приятели.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Нашите по принцип не обичат да ходят на море,предпочитат Балката,някоя хубава хижа или хотел ... Нооо не бих имала нищо против и на тези години (на 20 съм) да отида с тях за няколко дни
    А иначе от 16 годишна си ходя само с приятели на море
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Всъщност не съм ходил на море от 2години,че и повече,така че не.Не си падам по морето-много народ,страшна жега,а море,море,колко да е море
    Предпочитам Балкана.

Голям фен Аватара на slynchicety98
    Град
    Ямбол ;}
    Нямам друг избор

Мега фен
    Град
    Earth...
    Много ми е интересно кой кретен ще даде стая в хотел на лапенца по 14-15 годинки? От къде ще изкарате тези пари? И как ще си направите сметката? А с какво ще се придвижите?

Сигурно няма такъв кеф да пердашиш група сополанчета на по 15 на морето които са без родителски надзор.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    до 16 год ходих с тях
    Тази година пак бих отишла не ме бърка яко ми е даже,но стига да не ми е единственото море.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Фен Аватара на nessparty
    Град
    София
    Мии аз съм на 14, още хода, обаче си взимам някой с мен..щото иначе е голяма скука, или там се запознавам ии си изкарвам супер ) дори не усещам, че съм с наще ;дд
    Жалко, че хубавите неща в живота траят толкова, колкото една усмивка !! . .

Дам с тях ходя и ,ако ви се струва странно... ВИНАГИ СИ изкарвамм ПЕРФЕКТНО!

Голям фен Аватара на Sunshin3
    от дооста години не ходя с тях
    No need to ask
    He's a smooth operator

от бая време не съм ходила..
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си