- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ходите ли с родителите си на море ?
Еми аз съм вече на 15,а наще още си мислят,че трябва да ме влачат с тях на море...Кво мислите,вие ходите ли с ваще на море ? В смисъл вече почти всички освен пълните загубеняци,ходят по лагери или с приятели на море,а не с родителите си като някой 10 годишен...Днес като казах на майка ми,че не искам да ходя тая година с тях на море и тя много се натъжи и на мен сега ми е някво гадно![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
От 2 години не ходя с тях, ами се организираме с приятели и заминавамe.
Още от 5.клас не съм ходила с тях просто,защото искам с приятели и нашите разбират напълно.
Мен пък ми е кеф да ходя с тях. Вярно е , че с приятели е определено по-забавно , но все пак трябва да обърнеш внимание на семейството ти.
Нормално е , майка ти да се натъжи , ти порастваш а на нея и липсват "онези" мигове. Зарадвай я и отидете на море , нищо няма да ти стане за седмица - две![]()
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
ммм и аз горе долу от 5-6 клас не ходя с само приятелии по яко еее))
Ак0 няк0га в живота падна искам да знам,че сЪм скочила,а не че някой ме е бутнал...
Ами аз си живея на морето,ама не ми пречи да ходя с нашите ^^ не разбирам от какво те е срам....аз ходя с приятели,но някоя събота или неделя нашите ако ме помолят отивах с тях и взимам някоя приятелка с мен да не скучая и се забавляваме всички.
Защо не направиш така ? Отиди с вашите и вземи твоя приятелка...така всички ще са доволни![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Не може да даваш пример между теб и ходенето с приятелка , и родител на плаж и неговото положение. Той не живее на морето , а много малко родители биха се съгласили да помъкнат още едно дете с тях (защото това е доста голяма отговорност). Както казах в по-горния си пост , нищо няма да ти стане да стоиш 1-2 седмици с родителите си. Давам ти безплатен съвет - купи си МП3 и си уреден със занимание цяла ваканцияПървоначално написано от SlowDownBaby
![]()
Защо да не мога да давам пример ? Аз пък лично съм ходила с друго семейство на вила за седмица,както и съм ходила с приятелка и семейството ми за по 2 седмици....ако найстина приятелката е много близка и родителите я познават защо не ?
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Това , че твоите родители са либерални не значи , че всички са. Има консервативи родители , които мислят по различен начинПървоначално написано от SlowDownBaby
![]()
^Еми кво да направя,аз няма да ходя цял живот с тях на море като някво лапеП.П Момче съм.Иначе нямам как да взема приятел с нас,без да дойдат и техните родители,освен тва така ще ме държат яко под контрол,няма да има излизания след 10 вечерта и куп други неща
![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Еми да,мисля че на 15 не съм хлапе.И що пък да нямам работа след 10 навънка ?
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
E извинявай аз съм на 18,и докато не ги навърших не ме пускаха да излизам след 22:00.Оплаквах се,но като се замисля нашите бяха напълно прави.Не разбирам какво лошо има,след време ще ти лиспват тея моменти с вашите,още си прекалено малък,че да те е срам да излизаш с вашите.Ходи още една - две години с тях и тогава вече им кажи,че не искаш.Ако сега не ти се ходи,просто им кажи и толкова.Все ще свикнах.И мен не ме пускаха да оставам сама вкъщи,когато отиваха на село,но свикнаха.Първоначално написано от Greennight
Много ясно, още съм малък и нямам 18 на 17г и 8 месеца съм![]()
Еми ти като гледам си момиче и разликата е огрооомна.Да не почвам да изреждам нещата за,които могат да се притеснят за 1 момиче и за 1 момче.Първоначално написано от SlowDownBaby
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Нашите по принцип не обичат да ходят на море,предпочитат Балката,някоя хубава хижа или хотел ... Нооо не бих имала нищо против и на тези години (на 20 съм) да отида с тях за няколко дни
А иначе от 16 годишна си ходя само с приятели на море![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Всъщност не съм ходил на море от 2години,че и повече,така че не.Не си падам по морето-много народ,страшна жега,а море,море,колко да е море![]()
Предпочитам Балкана.
Много ми е интересно кой кретен ще даде стая в хотел на лапенца по 14-15 годинки? От къде ще изкарате тези пари? И как ще си направите сметката? А с какво ще се придвижите?
Сигурно няма такъв кеф да пердашиш група сополанчета на по 15 на морето които са без родителски надзор.![]()
до 16 год ходих с тях
Тази година пак бих отишла не ме бърка яко ми е даже,но стига да не ми е единственото море.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Мии аз съм на 14, още хода, обаче си взимам някой с мен..щото иначе е голяма скука, или там се запознавам ии си изкарвам супер) дори не усещам, че съм с наще ;дд
Жалко, че хубавите неща в живота траят толкова, колкото една усмивка !! . .
Дам с тях ходя и ,ако ви се струва странно... ВИНАГИ СИ изкарвамм ПЕРФЕКТНО!![]()
от дооста години не ходя с тях![]()
No need to ask
He's a smooth operator
от бая време не съм ходила..
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief