- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Бавен интернет-лаг в цс-а.
Значи нета ми е бавен(отваря ми нет страниците бавно),а на лаптопа от същия нет от рутера ми е бързо и не лагва в цс-а.А от компа дето е с кабел от рутера и кабела го опънах да не се е сгънал и да е от това-но не е.Рутера е нетгеар 54 мб г.Да не е от рутера или от самия комп-с 2 гб ддр2 интернет експлорер 8 2.50 гхз двуядрен процесор интел е3200 и интел гма 4500 256 собствена памет.И в цс-а на компа лагва,а на лаптопа не.Интернета е powernet 19 лв-20 мб сваляне и 7мб уплоад.Пробнах на компа с 2 цс-а и от двата лагва.
skype dubi95
Пробвай да го вържеш на фльонга - може и да се оправи.А от компа дето е с кабел от рутера и кабела го опънах да не се е сгънал и да е от това-но не е![]()
^ стига ве ,не се излагай. Crysis на ниско резо и свалена графика съм играл на тая карта ,ти за CS ми говориш.
Еми...нов комп! Минимум ЦОРЕ И7 СПАПФИРЕ 5970 ИЛИ ГЕФОРСЕ 595ГЕТЕХИКС !!!! И СИ СЛОВИ ОТ НОБИТЕ РОТЕРИ ПО 1000МБ
100% НЕМА ДА ИМАШ НИКУФ ЛАГ!!!
^хуахуауахахахахаахах![]()
![]()
![]()
Да не е много дълъг кабела аз имах подобен проблем и след като скъсих кабела всичко се оправи.
А стига бе... у вас си имал над 100 метра кабел от рутера до компа O.oПървоначално написано от kantonecApetur4
Инече +1 за Грег, без i7 и боза 95 няма как да ти върви CS...
Един приятел на лаптопа си е с виста и има същият проблем,а компа му е сравнително нов.Просто на някои пц-та така става.
Я виж кабела да няма усуквания, че ако интернета ти е много бърз може да се получава турболенция![]()
Не се занимавайте с мижавите утп-та , оптика слагайте . И като я сложите, гледайте да я усукате максимално за по-добър ефект.Първоначално написано от kantonecApetur4
Както казаха - слагаш '95 и се опитваш да подкараш най-новото ИЕ .
Пусни защитната стена, забрани всички портове .
В никакъв случай не слагай антивирусен софтуер .
Всъщност, влез в гугъл ( преди да забраниш портовете ) и напиши фрии антивирус и дръпни първите 5-6. След това - фрии скийнсейвърс и пак първите ги теглиш.
Рутера ти също е преебан, ако не е линксис - не струва . Трябва да извадиш поне 150лв за да имаш хубав цс.
Не знам, как да ти кажа, с тези мижави параметри компа направо ти е за боклука . Не знам, как не се срамуваш от него .
Купи си ето това - http://911.bg/a2/17-43.18-cm-apple-m...i-4852347.html
Струва си всеки един лев .
Ама не е и7.
http://911.bg/a2/16.4-41.66-cm-sony-...e-4959049.html
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Виж си уйндолса , може се е скапал ако не си го преинсталирал скоро, хубаво е на 4-5 месеца да се форматира и инсталира на ново.
От кабела няма как да е, освен ако нее наранен някъде леко, и се губи скорост.Виж и в настройките на рутера да не си задал ограничение на скороста към един от комповете.
Също така спирай си задачите ако теглиш или уплоудваш в торент програмата с която си, преди да влезеш да играеш.И този интернет експлорер 8 може да го изгвърлиш много е бъгав.Ползвай Мозила или гоогле хром.Гледай също ако лаптопа ти е включен едновременно с компа, да няма потребление на интернет на него, тоест да теглиш нещо или да се отварят някакви страници.
ще пробвам с друг кабел а иначе кабела е син и е къс
skype dubi95
Еее от кабела вило начи - сините са мн преебани - трябва ти сив към двадесет метра щото ти е 20мб нета![]()
![]()
Чакай малко това откъде го измисли ;д Имам устройство, което ми даде доставчика, за да може да ми се осили сигнала и да ми е добър нета, защото ланката ми е малко бъгава. С кабел без устройството имам 10мегабита, а с него 90мегабита. Дай да си опъна 90 метра кабел из нас (след устр., което седи до компа) Може да мина през терасата за простир и да се върна до компа ако искаш ;ххПървоначално написано от Auriss
Толкова много глупости се изписаха в тая тема. И на всичкото отгоре 1/2 дори не тролват трола! От кабелите било, ако бил леко прекъснат. Аз с телбода съм пробивал кабела и пак си джаса на макс...
Тряяло да се преинсталира ей така профилактично. Аз що от 2 години не съм си реинсталвал УЙна?
На някой компове просто ей така ставало... Мда то и някои жени просто ей така забременяват...
Вие за таквоз нещо като latency чували ли сте? Btw има го само на Милениум. Колкото е по-добро - толкоз по-МОШНО ти е це'есо!
Иначе DarAngelofHope ме уби с турболенцията![]()
![]()
Dubi95 кърти всеки ден пуска теми за проблеми или с нет или с неговата машина , пич бас вхащам ,че рама на машината ти е около 500 мб ако има толкоз ако имаш проблеми с нета пиши в техния форум или им се обади ако ти е грях да си хабиш ваучера тука едвали някои ще ти реши проблема постоянно си задавам въпроса защо пускаш теми като целия форум те смята за малоумен и се гаврят с тебе не се мисли за по разбирач от другите форумци ...