- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво стана с хората?
Във филмите от 70-те![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
[quote="Naman07"]Пълни глупости пишеш. Да си добър не означава непременно да си наивен, сиреч да те потъпкват, както си гореспоменала. В кюпа сме само тогава, когато започнем да се държим като тези в кюпа - ти не си родена там или такава, човек винаги прави своя избор. Животът не означава непременно страдание, болка и съвсем не е несправедлив... справедливост винаги има, просто не сме ние тези, които да я упражняват и затова често не сме способни да я забележим, когато се появи. На нас ни се иска, на мига онзи идиот да си получи заслуженото, но нещата не работят по този начин.
Ако си приличен студент или ученик - успяваш. Не знам точно къде учиш ти, но рано или късно всичко си идва на мястото. Просто НЕ може някой преписвач да стане специалист в дадена област или да преуспее (и тук нямам предвид само пари, самата идея да си деградирал профан, дори и с пари, те прави нещастник и никаквец, което само по себе си НЕ може да те прави успях и прочее)
Ако всеки мислеше като теб - светът щеше да е едно много мизерно, нещастно и тъмно място.
Не визирам себе си... И да се обърнеш на 180 градуса, означава, че правиш избор... Тва говоря, умния, добър човек няма да влезе в кюпа.. не знам аз ли не съм го написала като хората (напълно възможно) или ти не четеш/разбираш правилно.
Някои неща не зависят от хората, а тези които зависят са изопачени (от хората)... За тва казвам, че всичко е наопаки.
1 съвет - престани да бъдеш идиалист и живей СЕГА, а не в миналото- сега просто хората сме по-различни. Няма смисъл да съжаляваш за изминалите времена, които никога няма да се върнат, ми постъпи като силен човек и живей сега, опитвайки се да отстояваш принципите си и да оцелееш. На миналото майната му.
Никоя съм.Но-и всяка.Истина съм.И не съм.Призрак чакан и нечакан в люлката на твоя сън.Плаша те.И те привличам.Вая те.И те руша.И от нищо всичко ставам за горката ти душа. ~~~~
Ако не живеех с мечтата (или по-скоро илюзията) за един по-добър свят и не бях идеалист, досега да съм се хвърлил под някой влак, заклевам се. Трудно се живее сред хора, с 99% от които не можеш да си кажеш и една дума и не те разбират. Трудно се живее като излишен човек на този свят. Но никога не бих направил такова нещо, именно защото надеждата за промяна ме топли.
Приятел,ще ти направя една корекция само в България момичетата са такива ,които търсят материалното.Бил съм в Испания коренна разлика ,което и момиче да "сваляш" стига да си няма приятел би се обърнала към теб нормално.Би ти се усмихнала и ми е правело впечатление ,че красиво момиче наконтено излиза на среща с напълно обикновено момче беше леко пълничко ,но това няма значение... ,ако го харесва по характер ЗАЩО ДА НЕ СЕ ВИЖДАТ.ЗАЩО В БЪЛГАРИЯ Е ТАКА.ВСИЧКО ИДВА ОТ МАТЕРИАЛНОТО.. ЖЕНИТЕ ТУК ИСКАТ ДА СА БОГАТИ ,НО ДА НЕ БЪДАТ СВОБОДНИ. Мъжа ми да е милионер по мен да ходят "бодигардове" напомпани с татуси по цялото тяло . И да бъда робиня на мъжа си ето това е принципа. Много трудно човек може да открие момиче с истински характер научена на елементарно възпитание.На скоро бях на екскурзия по Родопите ,преспахме в град Смолян на вечерта момчетата си пиеха уискитата от обикновени чашки. кефеха се на простотията на момичетата две "барбита" хванали бутилка текила и се наливат като Круме Светофара (кварталната пияница).Всичките тези неща ,които говорим са една верига... как момичетата да бъдат истински като те се напиват като руски безделници всичко е една ВЕРИГА ,която ако не се следи и не се подържа се къса така е и с жените в другите страни.От малки децата ги учат на възпитание към по-възрастните ,че благодарение на тях те имат къде да спят,да ядат, и още много МНОГО други примери.... днешните .... иии нищо ,че съм момче бих те упрекнал за това ,че казваш момичетата и момчетата не са по назад....... С ЕДНА ДУМА .... ГЛЕДАЙ СИ ЖИВОТА... ЗАЩОТО ТОВА НИ ОСТАВА... НЕ МОЖЕШ ДА ОПРАВИШ СВЕТА![]()
За да сме квит с дамите ще допълня мнение за момчетата.Какви са днешните момчета:стромбени пишлигари вдигнали някоя друга раждасала щангичка набили 2-3 песници на някой и айде биячи... всички тези младежи се влияят от "старата борцова школа" на Васко Илиев,Маргените,Маджо и още много други искат да бъдат като тях "БЕД БОЙС.."От къде идва всичкото това нещо ? Ами много просто момчетата се чудят как да бъдат забелязани от момичетата и как с лек труд да направят много пари за кратко време.. искат като минат по улицата да им "треперат" всички да бъдат НАЙ-ГОЛЕМИТЕ (ТОНИ МОНТАНА).Преди години хората ,когато се се срещали да пинат по питие за си поговорят на всеки как му протича живота семейство,проблеми,работа ... ,А СЕГА Е : "НЕ МЕ ПИТАЙ КАК СЪМ" - ПИТАЙ МЕ КАК ЩЕ ИЗКАРВАМЕ ПАРИ .. НАРОДА Е БЕДЕН.. ВСИЧКО ИДВА ОТ ТОВА НЕ МОЖЕ НЯКОИ "БИЗНЕСМЕНИ" с мръсно съдебно минало "на наказателни бригади" да бъдат шейхове със 100 милиона в Швейцарска банка ,а Пешо от Младост да се чуди дали ще доживее да си плати заема......
Преди да искате промяна от другите, постигнете такава в себе си.
А част от тази промяна е вместо постоянни равносметки и хранежи на какви са другите, да се развиете вие сами и да обогатявате другите с това, което СТЕ.
Ако повече хора мислеха и правиха така, нямаше да има кой да прави толкова генерализации и толкова обекти на генерализации.
Отделно не мога да ви разбера защо критикувате масовия човек - той затова е масов. Ако всички бяхме блестящи индивиди обществото нямаше да функционира.
Развивайте се и дайте част от своето развитие на който можете. Това е.
авторе, ти си мрънкало.
REGGAE BOOM <3
Хората се оформят от средата. Средата от хората и природата. И в античността и сега мотивите зад действията са били еднакви. В този ред на мисли, не смятам, че кой знае колко са се променили идеалите на хората, мжое би сега не ги е срам да ги показват?
Каквото и да е положението, има само един начин да се променя Цветът според желанията ни - като започнем от нас самите. А и щом не харесваш непревземаемите момичета, тогава откъде идва проблемът?
Хората се променят, понякога се представят, не за тези които са, важното е да можеш да изкараш на повърхността човекът.
Колко обожавам да чета на NomNomNom постовете .....![]()
antifashionshit:
авторе, ти си мрънкало.
+1
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Никоя съм.Но-и всяка.Истина съм.И не съм.Призрак чакан и нечакан в люлката на твоя сън.Плаша те.И те привличам.Вая те.И те руша.И от нищо всичко ставам за горката ти душа. ~~~~
up
Защото заслужава да се замислят хората![]()
Оф... пак обърнахте темата на момичета срещу момчета.
Изобщо не ви разбирам. Толкова много общи знаменатели, плюене, жалване... а после се чудите защо сте сами и нямате гаджета!?
Интелигентните, разумни, чувствителни момичета, които желаете и се оплаквате, че не съществуват, не биха излизали с някой, който седи и нарежда как всички са продажни, к•рви, мръсници, държанки и тн. Едно най-обикновено скромно момиче си търси мило момче, с което да си говорят. Аз също не си представям да ходя с момче, което ми лепи етикети, само защото имам вагина.
Да, продължавайте да нареждате като на литургия как всички момичета търсят пари и са парцали с амбиции и после се питайте що точно такива привличате...
Същото важи и за момчетата. Смешно е като се разпискате: Всички момчета изневеряват. Всички момчета искат само секс. Всички момчета са коцкари, които лъжат... бла бла бла. Ми станете лесбийки. Чакат ви само любов и хармония (да бе).
Не да се замислят, а да действат.Първоначално написано от Righteousness
Отделно болшинството хич не се вкарва в особени размисли по темата, а плюе на сляпо.
Единствените реални мнения, които ми се набиват в очи са на NomNomNom, SisiStrange и bratignat.
Другите или ахъм-кат и клатят укоризнено глава в задклавиатурни битки и морални доводи, или пляскат +1 като мнение.
Не, темата не, че е банална. Просто малко ми писна да чета, че всички са в един КЮП. Имам чувството,че ние хората от нашия край, БЪЛГАРИТЕ 9 да, сега и аз да ни сложа всички в един кюп) от Паисий насам имаме лошият навик да величаем миналото и да плюем настоящето, да се надяваме на бъдещето.
Съжалявам за автора на темата, че не може да види истинските момичета в днешно време. Съжалявам, че не може да види и да намери любовта и в 21 век. Може би не се оглежда достатъчно.
Още едно нещо не ми е ясно в тия изказваници - защо да му се невиди всички плюят жените, че станали такива и оникива. Ами мъжете, ей? И те са там и те са точно толкова, колкото и са жените, а именно - половината.
Итина е, че има супер много сребролюбци и такива винаги си е имало. И сигурно винаги ще си има. Прмирете се. Гледайте себе си. Ако вие не сте такъв и се радвате - похвалете се и бъдете щастливи.
Всички сте съдии. Много е лесно така. Бой по главата!
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
този пост ме вдъхновиПървоначално написано от xBadxApple
![]()
Красная Армия, аПич, излез от филма. Кви казарми, кви 5лв? Ако говориш за България, тук вече 1 на 1 милион отиват в казармата, т.е. имаме около 6-7 войника
Тва мъжете сте станали бах тия боклуци, честно. Как да ги чакаш, след като те самите не те уважават и гледат да си задоволят нагона, пхаха. Моят (бивш) приятел е войник, но той не е българин, а е в страна, в която армията горе-долу е останала задължителна. И като слушам за какво става дума... няма го тва нещо, почти по всяко време могат роднини да ходят да го посещават и такива работи. Къв е смисълът от писма? Въобще някой пише ли още? Да, романтично е, но си е останало от онова време. И докато той е бил в армията, не съм излизала с никого, чакала съм един вид, но просто той злоупотреби с мойто търпение. За това ти казвам, че не момичетата са курвите, а обратното. Тва са толкова ограничени приказки, където ги изказа. Както съм казвала и преди, момичетата, с които общувам, които са ми приятелки, нямат нищо общо с тва, дето си го изписал. Щом ти е такова обкръжението, можеш само да съжаляваш. И като напишете такава тема, голямо чудо. Очакваш всички да ти се кланят колко си прав. Пфф
Точно. 21 век е, приемете го.Първоначално написано от SisiStrange
Точно, заради това мисля, че светът се е променил драстично. Тогава хората са били големи компании, можело е повече да се разчита един на друг... А сега всички лицемерничат. Тези, които не са от типа, който ти описваш трудно си намират истински приятели.
^ да ,щото за да си от този тип трябва вече да нямаш приятели![]()
![]()
+++++Първоначално написано от horacio
![]()
![]()
![]()
. . . . < 33
ахахахахаПървоначално написано от Auriss
на Сърдитко Петко празна му торбата. по мои наблюдения, тези, които плямпат много морални приказки, го правят, просто защото не могат да се интегрират дотолкова, доколкото им се иска в обществото, което плюят.
REGGAE BOOM <3