Цитирай Първоначално написано от horacio
А къде изчезнаха истинските мъже? Това пък питам аз. Забога в днешно време момчетата се оплакват дори повече от момичетата Отиват да се помпат по фитнеси и тичат да се бият по улиците и дискотеките. Говорят си кой е забил повече мадами с по-големи цици. Не държат на думата си, подиграват се постоянно и етц. Не уважават никого още по-малко срещуположният пол. Или е пълно с женчовци с розови тениски, по-оскубани вежди и от моите, и вдигнати коси нагоре/зализани на страни. Ама квото и да си говорим тези неща няма да се променят.
Но въпреки всичко има наистина свестни хора. Както момчета, така и момичета. Просто трябва да ги намериш
Тука не съм много съгласен.И аз ходя на фитнес, но не за да се бия по улиците и по дискотеките, ами просто за да си поддържам тялото, пък и ми харесва резултата.И аз имам няколко розови неща, и ходя на козметик за да си почиствам веждите( не да ги изтънявам, просто да ги оформя), да си почиствам лицето и на кола маска на краката - това прави ли ме женчо, че искам да изглеждам добре.Look good, feel good са казали хората и аз съм на този принцип, но не прекалявам.Доста криви разбирания имате за хората.