- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво стана с хората?
това, което съм написал в темата, в почти пълна степен важи и за днешните момченца, но е нормално да говоря за противоположния на мен полПървоначално написано от horacio
Вероятно сте прави, всичко безвъзвратно се е променило.
Колкото до това, че съм гледал предимно масовката, ами нали точно от нея се определя цялостният характер на обществото. Какво от това, че на 1000 момичета ще има една свястна, след като като накъдето и да се огледам около мен всичко е позьорщина, пари, превзетост, лесни жени, качващи се в поредното BMW след като някой "батко" (разбирай 40 годишен чичко-паричко) ги е почерпил с водка. Но иначе се правят на недостъпни... Недостъпни за нормалните момчета, които нямат пари и възможности като чичковците тип мутра и които могат да разиграват както си искат. И проблема не е в това, че аз нямам пари (а аз наистина нямам), но дори да имах пак нямаше да съм с момиче, което гледа предимно тях. Просто такива ме отвращават до мозъка на костите ми. Но вината определено не е в тях, какви да са след като повечето от тях са пораснали и съзряли в най-смутните и мутренски времена и са имали страхотни примери за подражание. Боклуци е имало и ще има винаги, може би. Въпроса е в това, че сега те са на почит и на тях се подражава, а преди на такива се е гледало с презрение. Ето това е промяната в обществото. Покрай тях и нормалните момичета се променят, било защото копират от тях или пък защото не искат да останат изолирани в съвременния свят. А това наистина е ужасно гадно, да си различен от всички други, а всъщност да си съвсем нормален, но невписващ се в съвременната представа за любов и живот.