Цитирай Първоначално написано от RedArmy
Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
Тука не съм много съгласен.И аз ходя на фитнес, но не за да се бия по улиците и по дискотеките, ами просто за да си поддържам тялото, пък и ми харесва резултата.И аз имам няколко розови неща, и ходя на козметик за да си почиствам веждите( не да ги изтънявам, просто да ги оформя), да си почиствам лицето и на кола маска на краката - това прави ли ме женчо, че искам да изглеждам добре.Look good, feel good са казали хората и аз съм на този принцип, но не прекалявам.Доста криви разбирания имате за хората.
Такива като теб са утайката на обществото бе. Ти си пример за това как човек се променя под влиянието на хората и общественият натиск. Фитнеса добре, но скубането на веждите, кола маската, розовите ризки как да ги тълкуваме?
Защо такива като мен ? Веждите ми е естествен вид не ми харесват, затова ходя само да ги оформят.По - приятно ми е лятото като сложа едни къси панталони и да съм с гладки крака, а не като някой маймуна обрасъл.А относно розовото имам точно 2 ризи, самия модел ми хареса.И сигурно съм единия от малкото който не се влияе от общественото мнение и не му пука кой какво говори и т.н.Не разбирам как ме прецени от 3 изречения, но съм абсолютно сигурен че мога да те опровергая...