За да сме квит с дамите ще допълня мнение за момчетата.Какви са днешните момчета:стромбени пишлигари вдигнали някоя друга раждасала щангичка набили 2-3 песници на някой и айде биячи... всички тези младежи се влияят от "старата борцова школа" на Васко Илиев,Маргените,Маджо и още много други искат да бъдат като тях "БЕД БОЙС.."От къде идва всичкото това нещо ? Ами много просто момчетата се чудят как да бъдат забелязани от момичетата и как с лек труд да направят много пари за кратко време.. искат като минат по улицата да им "треперат" всички да бъдат НАЙ-ГОЛЕМИТЕ (ТОНИ МОНТАНА).Преди години хората ,когато се се срещали да пинат по питие за си поговорят на всеки как му протича живота семейство,проблеми,работа ... ,А СЕГА Е : "НЕ МЕ ПИТАЙ КАК СЪМ" - ПИТАЙ МЕ КАК ЩЕ ИЗКАРВАМЕ ПАРИ .. НАРОДА Е БЕДЕН.. ВСИЧКО ИДВА ОТ ТОВА НЕ МОЖЕ НЯКОИ "БИЗНЕСМЕНИ" с мръсно съдебно минало "на наказателни бригади" да бъдат шейхове със 100 милиона в Швейцарска банка ,а Пешо от Младост да се чуди дали ще доживее да си плати заема......