Красная Армия, а Пич, излез от филма. Кви казарми, кви 5лв? Ако говориш за България, тук вече 1 на 1 милион отиват в казармата, т.е. имаме около 6-7 войника Тва мъжете сте станали бах тия боклуци, честно. Как да ги чакаш, след като те самите не те уважават и гледат да си задоволят нагона, пхаха. Моят (бивш) приятел е войник, но той не е българин, а е в страна, в която армията горе-долу е останала задължителна. И като слушам за какво става дума... няма го тва нещо, почти по всяко време могат роднини да ходят да го посещават и такива работи. Къв е смисълът от писма? Въобще някой пише ли още? Да, романтично е, но си е останало от онова време. И докато той е бил в армията, не съм излизала с никого, чакала съм един вид, но просто той злоупотреби с мойто търпение. За това ти казвам, че не момичетата са курвите, а обратното. Тва са толкова ограничени приказки, където ги изказа. Както съм казвала и преди, момичетата, с които общувам, които са ми приятелки, нямат нищо общо с тва, дето си го изписал. Щом ти е такова обкръжението, можеш само да съжаляваш. И като напишете такава тема, голямо чудо. Очакваш всички да ти се кланят колко си прав. Пфф