Продължавай ,моля те. Забавлявай ме още малко ,че чак за довечера имам уговорка

И ми стана много смешно как си промени мнението около минута след като пусна 'оригинала' ,щото явно най-сетне успя да измислиш нещо ,с което да се изебаваш (визирам онова със спирта и гъ*а). Евалата - бързото мислене е критично при всякакви цинични ,саркастични и иронични вметки. Хубаво е ,че си го усвоил.

Кви са ти политически виждания ли - тъпи. Що мисля ,че НЕ са сформирани на базата на нещо ,което аз не мога да зацепя :
1)защото лексикалният ти подбор е като на съседката с основно образование.
2)защото пускаш теми в тийнейджърски форум да се оплакваш от българското общество и казваш ,че едва ли малките биха те разбрали. Ако умееше да използваш сивото си вещество по предназначение изобщо нямаше да пускаш безмислени теми.
3)оставам с впечатлението ,че ако не друго ,то поне си пълнолетен и самия факт ,че търсиш симпатиите на малките деца от форума по отношение на личните ти терзания е меко казано смешен.

крайно време беше, аз на твое място отдавна бих го сторил, а и снимката ти някакси навява мисли, че си крайно нежна и чувствителна натура, твърде меко казано
Видът понякога лъже ,но думите не. А ти си този ,който проявява крайно феминизирано съзнание и липса на морална устойчивост. Накратко - ти си женка.