- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво стана с хората?
Аз, като човек, които е свидетел на много такива случаи смея да потвърдя написаното от мен. Кой каквото ще да си мисли.![]()
най-тъпото е, че момичетата вече са твърде достъпни и се губи всякакъв интерес...
Има супер малко момчета, които ще се занимават с тебе над 2 седмици, да кажем, и не им пуснеш. Всички започнаха да търсят лесното.
А колкото до момчета, които, повечето, станаха момичета ми момичетата започнаха да си падат по някви кльощави тъпаци ...
Жалко и то много
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Времената се променят, недейте да живеете в средата на миналия век. Момичетата не се изчервяват като им направиш комплимент, а мъжете се поддържат. Аз не виждам какъв е проблема...
^ лечението е разтвор на калиев перманганат в хладка вода ,макар че не знам дали помага при сърбеж на езика. виж за задника и предника си е панацея.
Ей смешник, аре спри да си пишеш педерастките глупости в темата, че ше те хвана за русата косичка и ше ми правиш свирки бе, гащник женствен. Изтрий се от лицето на Земята.Първоначално написано от Auriss
Разбрахме че си хомо-жиголо, млъкни вече.
Уау жиголо. Е ,ако ми трябваха пари можеше и да е интересна професия, знам ли. Но пак поне ще правя секс вместо да драскам по форумите ,измъчван от криза на личността, свързана с невъзпитано противния ми външен вид. Толкво ли се садна ? Пий си перманганатчето и си купи кърпички за хремата.
Докато ти гледам снимката на аватара никога ама никога няма да се садна, уверявам те
Сега ти разрешавам да си залееш гъза със спирт и да драснеш клечката. Свободно!
Ау ,чувствам се крайно обиден предвид факта ,че такава авторитетна натура отправя обиди по мой адрес. Не е като някой неосъществил се ревльо да ме храни. Отивам да си режа вените ,а ти все пак си изпий перманганата - убеден съм ,че ще помогне.
PS: сляпото влечение към някаква политическа идеология показва липса на способност за самостоятелно мислене и морална оценка.
крайно време беше, аз на твое място отдавна бих го сторил, а и снимката ти някакси навява мисли, че си крайно нежна и чувствителна натура, твърде меко казаноПървоначално написано от Auriss
а ти откъде знаеш, че политическите ми влечения не са формирани вследствие на многократни и задълбочени проучвания и разсъждения, на които ти не си способен, бе, мамин убавец? а я да питам, че ми е много интересно, какви са ми политическите пристрастия според теб?
KMnO4 <3Първоначално написано от Auriss
успокойте страстите, каубои![]()
REGGAE BOOM <3
прав си но къде отидоха свесните мъже ... всичко живо ебе и бяга и после защо жените са такива щото ние сме кретените...Първоначално написано от RedArmy
![]()
Продължавай ,моля те. Забавлявай ме още малко ,че чак за довечера имам уговорка![]()
И ми стана много смешно как си промени мнението около минута след като пусна 'оригинала' ,щото явно най-сетне успя да измислиш нещо ,с което да се изебаваш (визирам онова със спирта и гъ*а). Евалата - бързото мислене е критично при всякакви цинични ,саркастични и иронични вметки. Хубаво е ,че си го усвоил.
Кви са ти политически виждания ли - тъпи. Що мисля ,че НЕ са сформирани на базата на нещо ,което аз не мога да зацепя :
1)защото лексикалният ти подбор е като на съседката с основно образование.
2)защото пускаш теми в тийнейджърски форум да се оплакваш от българското общество и казваш ,че едва ли малките биха те разбрали. Ако умееше да използваш сивото си вещество по предназначение изобщо нямаше да пускаш безмислени теми.
3)оставам с впечатлението ,че ако не друго ,то поне си пълнолетен и самия факт ,че търсиш симпатиите на малките деца от форума по отношение на личните ти терзания е меко казано смешен.
Видът понякога лъже ,но думите не. А ти си този ,който проявява крайно феминизирано съзнание и липса на морална устойчивост. Накратко - ти си женка.крайно време беше, аз на твое място отдавна бих го сторил, а и снимката ти някакси навява мисли, че си крайно нежна и чувствителна натура, твърде меко казано
Доста банално, през няколко седмици се пуска тема, в която се оплюват момичетата и естествено всички са сложени под общ знаменател. Писал си, че се оплакваш от нагримирани и префърцунени девойки, а ти самия би ли забелязал момичето в ъгъла, което се изчервява като монахиня, когато й кажеш нещо мило?
Да.Първоначално написано от dead_princess
Женствения гащник, не ме занимавай, че чак ме хвана срам да пиша с човек, изглеждащ като Радо Прашката и почти токова умен![]()
^да не си в цикъл ? и кой впрочем е радо прашката ? странно но не съм запознат с кварталния фолклор.
За съжаление всичко което казваш е много верно батенце но какво да се прави такъв е живота
аз за себе си съм намерил решението- надсмивам се на целия пропаднал свят и над простотията на хората,смея се на курвите по улиците и изобщо на всичко в шибания живот и ми е добре![]()
RedArmy, не знам, мой човек, къде отидоха тия момичета. 100 % ги има, но дали са това, което ти искаш е въпросът?
п.п: някой по-нагоре спомена, че заради това, че мъжете мислели само за ебане (замисли се зак'во друго да мислиш, като видиш някоя супер натокана и екстравагантно облечена жена) сори, ама е така, и аз за това ще си помисля, като видя такава.
Което ще рече, че трябва да знаеш как да се обличаш и държиш, ако искаш наистина да впечатлиш някого, а не само да му вкараш мръсни мисли в главата.
МОМЧЕ
Отидоха при "мъжете" ако мога да се изразя така....
Винаги е имало жени за една нощ. И да, може би от една страна ние сме виновни, че се правим на лесни, но това е от факта, че мъжете в днешно време са следните:
Занимават се с теб най-много една седмица, ако не им пуснеш те оставят, е разбира се за какво да са с теб, нали не могат да чакат. Говориш ми за любовта на момичетата, а къде е тази на мъжете освен в секса. Говориш ми за наклепаните момичета с грим, а къде отидоха истинските мъже, а не онези, които са по претенциозни и лигави дори от жените в днешно време.
ДА времената се менят - хората също! ХОРАТА не само момичетата
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
За съжаление такива момчета и момичета се броят на пръсти в днешно време!Ако се продължава по този начин,напълно ще изчезнат.
![]()
Rock n Roll!!!!!!!!!
Абсолютно...жалко за коетоПървоначално написано от sunman
ако хората в днешно време не бяха толкова егоистични,самовлюбени,и "готини" , живота ни щеше да бъде по-ведър,усмихнат,весел,и вълнуващ. Всеки гледа как да изпъкне пред другия
. Нали любовта ще спаси света? Светът ще загине от липсата на такава..останаха само злобата,лицемерието,и егоистите.Хората,които не желаят да бъдат такива, а искат да живеят в мир и любов, наистина се броят на пръсти, но ги има все още
![]()
а вие защо оплювате автора при положение ,че е напълно прав..то е ясно ,че няма какво да направи нито той нито който и да било но просто изказва мнение ..
моята гледна точка по въпроса - момичета се събират,цял ден се чудят в кое вървежно кафенце да си поседят за да обсъдят коя с какво се облякла,от къде си купила това и онова с кой ходила с кой се мразила и тн.. е и аз го правя и аз излизам по по ,,вървежните,, кафенета , защото така е модерно така правят всички ... жалко ама факт и аз се опитвам да променя в себе си да не ме интересуват другите какво казват за мен или какво правят,но когато самата среда е такава какво да направиш?
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
Добре,че имам късмета да се познавам с такива хора и мога да кажа,че просто няма място за сравнение то се вижда!Първоначално написано от brokendreamsss
![]()
Rock n Roll!!!!!!!!!
Аз пък съм на мнение, че всеки пази в себе си онова романтичното и сълзливото, и лигавото...просто не го показва на всеки.
Има много момчета, които биха казали, че съм материална кучка и че не струвам, има и такива, които биха казали, че съм изключително грижовна и мила. Зависи от човека, който е пред теб. Аз не смятам, че всеки човек в живота ми заслужава да му свалям звездите.
Да, парите са важни. Да, хората трудно се разкриват. Да, светът е повърхностен. И какво?
Мъжете са се превърнали в едни лигави, хленчещи същества, които живеят при майка си до 40годишни. Пищят, че веждите им не са оскубани правилно. Не държат на думата си. Ако се появиш по анцуг пред тях, не те поздравяват на улицата, ама ако си се натокала и си в комплект с още 4-5 мадами, ще скачат на 200 метра да ти махат и да се фукат пред приятелите си какви парчета познават. Чакат да ги свалиш, плащаш им сметките, когато сбъркат не се извиняват, а се сърдят, все едно ти си виновна, че са шибани женички.
Жените носят тиранти и панталони. Карат коли и залавят престъпници. не са ли разменени малко ролите??? Като пред една жена е един такъв лигльо какво друго й остава освен да използва поне парите му?И преди да са станали кучки всички жени винаги са имали по един-двама трима олигофрена в живота, които са им казали:"моето момиче, н е ставаш". Някога са били невинни и са вярвали в принцове и розови понита, но какво става в реалността? Никой не се бори а тях. Баща им изневерява на майка им, бие я и й казва всеки ден , че не струва и ако не е бил той никой не би взел такава пачавра.
Стават на 14, намират "любовта на живота си" или "мИлоТУУУ" и той решава, че трябва да ги чука, но те не му пускат и той ги разкарва, а ако му пуснат, стават малки курвички и всички хейтъри ги замерват с камъни.
Та...мисълта ми е...егати парадокса е тоя век.
Тъй че ако ще се оплаквате от жените...погледнете себе си. Моето мнение е, че и мъжете, и жените трябва да се променят много.
Но нали знаете, както се държиш, така се държат и към теб. И освен, ако човека срещу теб не е изключителноо рядък вид дебил, би трябвало да си изживеете приказката и да има един ден какво да разказвате на внуците си
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.