Здравейтее! Амии имам един проблем така да се кажее.. с най добрата ми приятелка,с която сме заедно от бебета напоследък се отчуждаваме.Сега сме в различни училища,различни смени и не се виждаме много често.От както тръгнахме на даскало всичко се промени.Вече когато се видим незнам какво да кажа,трудно измисляме теми за разговор и някак просто немога да се отпусна пред нея както преди.Бяхме неразделни,споделяхме си всичко и само с нея можех да бъда себе си напълно а сега какво..Тя ми е като сестра и не искам да я губя,но просто незнам какво да направя за да стане всичко по старому.За мен тя е единствена,моята сестра с която съм делила и деля всичко,но за нея вече незнам дали е така,защото има и други най-добри приятелки,с които прави същото,което и с мен и боли страшно много като ги гледам и си спомням какво е било преди.В моето сърце тя винаги ще има специално място,което никой не може да заеме и си мислех,че и за нея е така,но явно съм грешала..Все още за нея съм най-добрата приятелка,но просто не е както преди .. Моля ви дайте ми съвет какво да направя,за да не я загубя.Предварително благодаря страшно много на всички отговорили.