.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

сложен избор

Здравейте!! Не съм сигурна това ли е правилното място, но съм в безисходица Скоро правя един месец с гаджето си. Той ми намекна, че е подготвил страхотна изненада, но аз не мога да измисля с какво да го изненадам Харесва много техника и всякакви други джаджи, но разполагам само с 50 лв. Мина ми през ум - гравирана сребърна гривна или моле би с нашите иницияли, но не е ли банално ... Друга идея е наш общ портрет, направен по снимка, но и двамата не обичаме светкавицата на фотоапарата и нямаме подходяща МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ !!!

Мега фен
    Град
    Earth...
    пусни му

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    http://bezpanika.com/index.php?optio...d=13&Itemid=67

Ето тук има всякакви джаджи,устройсва и каквото там се сетиш ако си от София.Ако не си има възможност за поръчка и доставка

Фен Аватара на ZooB
    Град
    София !!!
    земи му слушалки

ТИ СИ ЛЮБОВТА
    ТИ СИ ГОРДОСТТА
    В НАШИТЕ СЪРЦА
    ! ЛЕВСКИ СОФИЯ !

Мега фен
    ох ,недей снимка ,моля те. За момиче става ,ама на момче някак не върви точно това да подаряваш. Може и в конкретния случай да греша ,но по принцип не е особено добра идея.

Иначе честно казано аз и на готин ключодържател бих се зарадвал ,ама както и да е.
    Гривната не е лош вариант ,особено ако си няма - кво като е банално - мислиш ли ,че много ще му пука ако я хареса.
    Някой свестен парфюм ако въобще ползва също не е лош вариант...
    Ако е малко по-голям (т.е не на 15-6) и ако ти е направило впечатление ,че иска - някаква татуировка (временна или постоянна той да си решава) - направо го завеждаш и пльос - това ти е подаръка ,избери си. Шансът да фейлнеш е голям ,но не е лошо .

Всъщност защо просто не поразпиташ приятелите му ? Вярно - може и да развалят изненадата ,но по-добре очакван хубав подарък ,от колкото нещо ,от което после да те е срам че си му го подарила.

И последно - само не подарявай слушалки ........ или дрехи - шансът да не я хареса е доста голям.

Сещам се за един готин сайт,в който има много хубави неща:www.teniski.eu. От там взех на моя приятел подарък.Дано харесаш нещо от там.

Град
    plovdiv
    може би не става въпрос за нещо материално не си ли се замисляла ?

Фен Аватара на saskou
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от mishet0
    може би не става въпрос за нещо материално не си ли се замисляла ?
    Момчета кое е първото нещо за което се сещате
    да слуша

Ами според мен не е важно какво ще му вземеш, а как ще му го поднесеш. Както казват - важен е жеста. Но ако все пак искаш да е нещо материално просто попитай приятелите му.

Ходили сте само месец и вече да му подаряваш тениски, сребърна гривна... Не е ли малко рано? Съмнявам се да сте се опознали чак толкова добре, освен ако не се познавате от много по-отдавна. Като за 1 месец му вземи нещо по-малко - ключодържателят, например, ми се струва добра идея.

никви ваши снимки и инициали, 1 месец.. УАТ ДА ФАК . ако не мислите да се жените - то тези са излишни.

Град
    ..in the middle of the party..
    Купи му една испанска муха да те язди цела нощ..

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Ти всеки месец ли имаш възможност да му отделяш 50 лева за подарък..? Вие тези месеци ги празнувате като годишнини бе
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    И на мен ми е глупаво с отбелязването на всеки месец и търсенето на повод за романтика. Я зарежете подаръците и с парите си направете един уикенд.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Е така като почнете да задавете глупави въпроси...
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Супер фен Аватара на BrokenKnight
    най - добре с парите за подаръци се съберете в някой ресторант/кръчме/кафене и си изскарайте вечерта ..

какви са тия подаръци на 1 месец .. снимки с ваши облици не знам си кво си, супер тъпо е .. да кажеш да сте от 2-3 години заедно, разбирам, ама ..
    Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Ужас и гадост ... Какви общи снимки , какви гривни с инициали , бе момиче???? Аз например никога няма да се изгавря с моя по този начин да му подаря такова нещо , при положение ,че сме от 3 години заедно. Все пак живеем заедно , всеки ден ме гледа .За какво му е тая снимка? Сега ако кажеш ,че обмисляш и да му подариш пеещо сърце ... не знам... Помисли какво харесва , според мен добра идея е стилен часовник (зависи на каква възраст е) или някоя джаджа , която иска.
    Аз съм решила следващия му подарък да са черни кристални фарове. Поне съм сигурна ,че ще се зарадва МНОГО ..
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си