- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Доста объркващо...
Значи от няколко седмици се опитвам да се харесам на едно момиче. То всякаш се опитва да ме накара да ревнувам. Един ден се отнася хубаво с мен говорим си, смеем се, а друг ден винаги се отблъсква от мен дали си кажим и 2-3 приказки. Или се опитва да види дали наистина я обичам или... Момичетата никога несъм могъл да ги разбера. Моляви кажете ми какво да правя, че съм много объркан ?
Момичето явно не е наясно със себе си какво иска.Дори и да се получи нещо по - скоро да си навлечеш беля и ядове на главата повече отколкото приятни моменти.Ако наистина искаше нещо с тебе нямаше да се държи по този начин.Просто поредното момиче, което не знае какво иска![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Играе си на иди си-ела си![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Или:
1. Не знае какво иска
2. Не иска теб, но харесва вниманието ти за залъгалка
3. Просто в някои моменти не е в настроение
4. Харесваш й, но... [примерно си има приятел; или не е сигурна какво значи отношението ти към нея и иска да се увери дали наистина имаш чувства]
Не сме гадатели...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Еми значи
1. Момичето си няма приятел.
2. Забелязъл съм, че когато не съм в добро настроение тя винаги намира начин да ме разсмее.
3. Също така съм забелязъл, че когато се заприказвам с някое друго момиче и нея я отблъсна, тя отива при някое момче и прави същото.
Просто съм объркан отсякъде и реших да видя, Вие какво, ще ми кажете.
Много вероятно е да те проверява. Продължавай да я караш да се чувства специална, така ще минеш теста. Ако въобще е такъв. Другият вариант е да не й пука за теб, просто да си е непостоянна по характер.
Продължавай да се държиш мило, пък ако не отвръща- тя губи.
Ми да пробвай поне още няколко пъти , ако не стане значи не те заслужава![]()
Имам един въпрос към момичетата.
Ако с някой ваш приятел се осъмотите някъде и той ви целуне, без да очаквате, как ще реагирате ? Отговори :
1. Шамар.
2. Правите се, че не го виждате.
3. Искате още и още.
4. Казвате на мама и тати да му се скарат xD.
Накой, ще отговори ли ?Първоначално написано от Paradox94
и аз много съм се чудил дали ще изям шамар .. ама там е тръпката
Иначе брат отиваш целуваш .. ако ти удари шамар.. ВЪРНИ И ДА НЕ СИ ПО НАЗАД ХАХАХАХАХАХА
Играе си с тебе. Има 1 начин да те хареса! Перни и 2 шамара!
нагласата да й се харесаш е кофти за самия теб. действай смело и без много съмнения : )
REGGAE BOOM <3
Аз, ако и перна 2 шамара после трябва да я зглабямПървоначално написано от Nakadah
![]()
![]()
Първоначално написано от Paradox94
Що няк'ва нацепена батка ли си ? пхахаха....
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Първоначално написано от Paradox94
това ще е то ..
виж ся, не може момиче, което едва познаваш от няколко приказки да е заобичаш, това е просто привличане, разберете го най - накрая
относно темата, зарежи я
така да ме разиграва тя, чакай малко ма путка майна, да не си единствената та ше ми се прайш на интересна![]()
почвай и ти със същите номера и леко безразличие показвай и наблюдавай поведението й, ако си заинтересуван де, макар че не си заслужава мен ако питаш
Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...