- Форум
- По малко от всичко
- Борса - Купувам/Продавам
- Търся всичко свързано с Майкъл Джаксън
разменям плакати, плащам...![]()
Търся всичко свързано с Майкъл Джаксън ? Какво даваш за да ти намеря всичко за Майкъл Джаксън
Внимавай как ми говориш , може да съм баща ти!
Ами примерно разменям плакати или... ти какво търсиш?Първоначално написано от kucheto1234
ами палатки не ми трябват .. може някое телефонче .. и аз ще заменя моя сони ериксон зел съм го за 150 лв ... или нещо друго предложи ?
Ами.. няма как телефон, друго какво те интересува? всъщност какво имаш на Майкъл?Първоначално написано от kucheto1234
![]()
Мога да намеря каквото искаш .. интересуват ме пари![]()
аз имам 2 плаката..
имам плакати и картичкиако искаш пиши
iska6 li gi lepenkite ne raybrah pi6i ls...![]()
Имам някои ценни неща,които не ги продавам.Имам поръчкова флашка със аболютно всичките му музикални видеоклипове във FULL HD резолюция с перфектен звук и качество,имам автобиографията му,списания,книги,дискове,д вд,касетки,монети,редки снимки,записи и видеоматериали,които малко хора са виждали.Ама не се продават.Ценни са ми.
Все пак мога да ти пратя по имейл някои ценни неща:
най-рядката му и неизвестна негова песен,както и най-редкият му и ценен сингъл,който е бил отменен за издаване на пазара и почти унищожен,но има няколко запазени копия.Този сингъл е един от най-редките на планетата и един диск струва около 1000 лв,ако въобще го намерите някъде.
По имейл мога да ти ги пратя като мр3,както и още редки записи да ти пратя и редки снимки.
ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
Mc Hammer-Too Legit To Quit
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
Busta Rhymes-What's It Gonna Be
(4,6 милиона лв)
Missy Elliot-She's A Bitch
(3,9 милиона лв)
САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !
Първоначално написано от JungleJaguar
Би било чудесно! Благодаря ти много! на ЛС ще ти дам имейла![]()
Ако става въпрос за дискове продавам History: Past, Present and Future, Book I, double cd
Имам няколко негови плаката,които можеш да видиш тук: http://www.album.bg/pinkgirl195/?view=3&page=1![]()
пиши на лично за повече инфо : ))