.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Търся всичко свързано с Майкъл Джаксън

разменям плакати, плащам...

Търся всичко свързано с Майкъл Джаксън ? Какво даваш за да ти намеря всичко за Майкъл Джаксън
    Внимавай как ми говориш , може да съм баща ти!

Цитирай Първоначално написано от kucheto1234
    Търся всичко свързано с Майкъл Джаксън ? Какво даваш за да ти намеря всичко за Майкъл Джаксън
    Ами примерно разменям плакати или... ти какво търсиш?

ами палатки не ми трябват .. може някое телефонче .. и аз ще заменя моя сони ериксон зел съм го за 150 лв ... или нещо друго предложи ?

Цитирай Първоначално написано от kucheto1234
    ами палатки не ми трябват .. може някое телефонче .. и аз ще заменя моя сони ериксон зел съм го за 150 лв ... или нещо друго предложи ?
    Ами.. няма как телефон, друго какво те интересува? всъщност какво имаш на Майкъл?

Мога да намеря каквото искаш .. интересуват ме пари

Супер фен Аватара на dontcare
    Град
    South of Heaven
    аз имам 2 плаката..

имам плакати и картички ако искаш пиши

iska6 li gi lepenkite ne raybrah pi6i ls...

Повече от фен Аватара на JungleJaguar
    Град
    София
    Имам някои ценни неща,които не ги продавам.Имам поръчкова флашка със аболютно всичките му музикални видеоклипове във FULL HD резолюция с перфектен звук и качество,имам автобиографията му,списания,книги,дискове,д вд,касетки,монети,редки снимки,записи и видеоматериали,които малко хора са виждали.Ама не се продават.Ценни са ми.
    Все пак мога да ти пратя по имейл някои ценни неща:
    най-рядката му и неизвестна негова песен,както и най-редкият му и ценен сингъл,който е бил отменен за издаване на пазара и почти унищожен,но има няколко запазени копия.Този сингъл е един от най-редките на планетата и един диск струва около 1000 лв,ако въобще го намерите някъде.
    По имейл мога да ти ги пратя като мр3,както и още редки записи да ти пратя и редки снимки.
    ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
    Mc Hammer-Too Legit To Quit
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

Busta Rhymes-What's It Gonna Be
    (4,6 милиона лв)

Missy Elliot-She's A Bitch
    (3,9 милиона лв)

САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
    И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !

Цитирай Първоначално написано от JungleJaguar
    Имам някои ценни неща,които не ги продавам.Имам поръчкова флашка със аболютно всичките му музикални видеоклипове във FULL HD резолюция с перфектен звук и качество,имам автобиографията му,списания,книги,дискове,д вд,касетки,монети,редки снимки,записи и видеоматериали,които малко хора са виждали.Ама не се продават.Ценни са ми.
    Все пак мога да ти пратя по имейл някои ценни неща:
    най-рядката му и неизвестна негова песен,както и най-редкият му и ценен сингъл,който е бил отменен за издаване на пазара и почти унищожен,но има няколко запазени копия.Този сингъл е един от най-редките на планетата и един диск струва около 1000 лв,ако въобще го намерите някъде.
    По имейл мога да ти ги пратя като мр3,както и още редки записи да ти пратя и редки снимки.

Би било чудесно! Благодаря ти много! на ЛС ще ти дам имейла

Ако става въпрос за дискове продавам History: Past, Present and Future, Book I, double cd

Имам няколко негови плаката,които можеш да видиш тук: http://www.album.bg/pinkgirl195/?view=3&page=1

Цитирай Първоначално написано от milanka
    Ако става въпрос за дискове продавам History: Past, Present and Future, Book I, double cd
    За колко го продаваш?

Голям фен Аватара на albi951
    пиши на лично за повече инфо : ))

Ръчно изработени дрънкулки: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=420545

облаче

travel.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си