- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- любов...?
Здравейтепреди да започна искам да кажа , че не ви моля за помощ или съвет , просто споделям , защото вече е непоносимо , а наистина няма с кого да говоря на тази тема.
Първата ми истинска любов. Бяхме заедно повече от 3 години. Аз я обичах , тя обичаше мене. Беше като приказка ,в която съществуваме само ние двамата. После , с течение на времето , започнах да усещам как нейната любов към мен избледнява. Ставах ревнив и раздразнителен(но никога не я нараних физически) , карахме се често , но винаги се сдобрявахме бързо. Моята любов си остана същата , каквато си беше и в началото ... все така силна. Последва една пауза...не се бяхме карали от месеци и точно тогава тя пожела да се разделим. Отне ми НЕЧОВЕШКИ усилия , но я пуснах без да издавам , че всичко в мен крещи от болка. Една седмица след това бях труп , после си казах "майната му - няма незаменими хора" удвоих тренировките си, ако имах свободно време , запълвах го с неща , за които не съм си и помислял преди , с цел да се държа зает и изморен за да може вечер като си легна да не го мисля. Не минаваше+ това тялото ми беше на ръба на пълното изтощение."Хубаво",смених тактиката - започнах да се срещам с нови хора.Без успех...във всяка търсех прилика с нея. Оставих се на произвола на съдбата...трудно заспивах и се будех често от кошмари.Денем , когато съм сред хора , не е зле-не мислех за това почти... и така 5 месеца . Преди 2 месеца попаднах в една група с една жена(нещо като колеги бяхме). Хареса ми всичко в нея . Когато бяхме заедно(3 пъти в седмицата) не мислех въобще за другата...всъщност , не мислех за почти нищо . Усмихваше се , когато погледите ни се засекат . По принцип това би ми било достатъчно да я поканя да излезем някъде , но в този случай не стана така.Мислех си "и да я поканя...и да приеме...може да стане като с предната - аз ще се влюбя до уши , а на нея просто ще й омръзна някой ден и хайде пак отначало". Държах се студено и така и не й казах нищо по-различно от това , за което се отнасяше работата ни там.Преди няколко дена тази работа свърши и сега се чувствам по сам от всякога.
Съветът ми е - не се предоверявайте на хората , не влагайте много надежди в един човек , винаги дръжте останалите на безопасно разстояние, ако ме разбирате.
Сега ме е налегнала депресията , но сигурно утре ,след като се събудя, ще съм се оправил и ще съжалявам ,че съм го споделил това тук , но какво пък толкованикой от вас не ме познава
Няма да се правя на умна (не съм) ... просто искам да ти кажа, както ще направят и в мненията след моето предполагам, че в любовта има разочарования, да ... но помисли ... не си ли е струвала цялата тази болка, вскичко, през което си преминал през тези няколко месеца, за да можеш да се върнеш назад и да си спомниш за всички усмивки, сълзи, караници, сдобрявания? И не искаш ли един ден, когато болката отмине отново да усетиш "пеперудките в стомаха" и отново да ги има и хубавите, и лошите мигове? Ако с тази, за която говориш не се е получило, може би със следващата няма да е така, ако не с нея - с друга, докато не намериш точния човек. Не позволявай на едно разочарование да те спре да обичаш с цялото си сърце.
Bought a ticket for a runaway train
Like a madman laughin' at the rain
Little out of touch, little insane
Just easier than dealing with the pain
RaisedOnRock <333
Velkovsgirl <3333
Greennight <333
.Мислех си "и да я поканя...и да приеме...може да стане като с предната - аз ще се влюбя до уши , а на нея просто ще й омръзна някой ден и хайде пак отначало".Явно си имаш отговорите. Сигурно сутринта ще се изредят 200 човека да ти кажат да се пробваш ,макар рискувайки да те наранят и прочие ...Съветът ми е - не се предоверявайте на хората , не влагайте много надежди в един човек , винаги дръжте останалите на безопасно разстояние, ако ме разбирате.
Чувствата са глупости - живей си живота. Изсрали са ти се на главата веднъж и вече знаеш как е. Или сери и ти по чуждите ,или просто да не ти пука ... пък след време ,когато се появи подходящият човек ,който наистина заслужава любовта ти - сиг. съм ,че ще го познаеш.
По-добре да не ти пука, отколкото да си гаден с хората, които не са виновни, че някоя си не те е оценила. Или просто са ви се разделили пътищата.
Ще ти мине депресията, ще ти се изредят една камара други чувства, хубави и лоши, докато не дойде момента в който ще се чувстваш много по-добре, дори на моменти щастлив. Може би ще разбереш, че не е толкова лошо да си сам, не е толкова лошо да си малко по-безчувствен и ще си правиш кефа.
Освен времето и секса лекува раните..
Прекалено много му мислиш. Може да стане така и така... Еми няма откъде да знаеш какво ще стане.. Живей за мига!
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Отговора е простичък. Щом не си се задействал и още имаш страхове да не те наранят пак, значи просто още не си прежалил дългата си връзка и не си готов за нова. Когато си готов няма да си задаваш въпроси, а сам ще нагазиш в неизвестното.
Знаеш си сам какво да правиш. Мога само да ти кажа да споделяш с приятелите си тези неща, а не с напълно непознати от форума. Вярно, тук сме за да си помагаме взаимно, но само истинския приятел може да те разбера наистина, и да ти помогнеИначе не се предавай. Светът е пълен с болка, но не трябва да й обръщаш такова внимание. Съсредоточи се върху приятните моменти и би трябвало да се чувстваш по-добре
![]()
"A house is Not a Home", I hate this song.
Is a house really a home when your loved ones are gone?