Здравейте.Не съм сигурен дали темата е за тук,но се надявам да е,защото този раздел е един от най-посещаваните ,а мен ми трябва съвет.Значи ,родителите ми са разведени,аз съм си щастлив и винаги усмихнат,ставам си сутрин свеж като репичка и нямам никакви проблеми с живота .Но неговата нова приятелка,не е от нашия град,той ходи на (нека го нарека) "спорт" в София и явно там са се запознали.Нито майка ми,нито баща ми ми казваха какво става с живота им,дали са окончателно разделени и т.н ( живея с майка си ) и просто реших 1 ден да поема нещата в мой ръце.Отидох вкъщи,баща ми тръгна на път нещо ,имаше някаква бизнес среща и аз не знам и аз прочетох цялата хронология.Знам,че е много тъпо от моя страна,но не обичам да не съм информиран,аз съм голям човек и искам да знам какво се случва.Та изглежда баща ми си е влюбен в нея предполагам,по това,което пишат,но проблема е,че сега той и майка ми са доста нещастни,сами са ,криза е и няма пари много и така.Та аз нямам нищо против да е щастлив,но преди ходехме 1 път на 2 седмици на кино в София да гледаме някой филм , мак доналдс,хапване и обикаляне по магазините в мола , не че взимаме нещо,но така за разходката.Сега спряхме,защото няма пари,а за да пътува до София трябва да дава доста пари за нафта,и няма как.Спряхме да ходим окончателно там,прочетох в скайп,че му се искало да отиде в София при нея..И мен вече почва да ми става ясно , че да не стане да отиде да живее там , и от не честото ни виждане помежду ни,да стане изобщо да не се виждаме ? Защото преди ,той никога не се е държал лошо,винаги си е бил супер човек,не че сега се държи лошо,но като гледам колко му е кофти,пък явно те са си щастливи,имам съмнения ,че може да реши да се премести там и сигурно изобщо няма да го виждам.Естествено ако това стане,той ще ме кани на гости и така нататък,но пък едва ли ще трая оная пачавра приятелката му . Не знам просто,вие какво мислите?