може да се каже ;д
но все пак е още далеч .. въпреки че ей сега ще си дойде![]()
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
хех, набори![]()
аз вече завърших - чакам матурите вече...е не с нетърпение но все пак да минат, да заминат и да не се кося повече за тях
след това държавния изпит и да се набивам в университет да си оправям живото
бтв - не се вълнувайте за завършването а си направете МАКС КУПОН в последната година, защото после няма даскало...няма ги тревогите за неизвинени...всичко се променя
пс - под макс купон нямам предвид да не се вясвате на даскало де![]()
madafaka
Аз да ... имам чувството, че много бързо ще мине тази една година.
"почесва се отдолу,излиза от училището и се провиква "Пея х.у.й за вас" и си заминава".
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Не!като знам какво ме чака даже се радвам че има 1 година.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
странно е..лято и айде 12 клас..ще мине мега бързо :/
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
а пък вие готвите ли се за изпити ?
решили ли сте вече за къде ще се борите ?
а матурата (задължителната) ? ..
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Макар че има още време, вече съм решила и за матурата, и за кандидатстването. За сега не се вълнувам кой знае колко, има време и за това.
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
Не, има още много време-дори не искам да свършва даскалопък догодина ни чакат матури и мен специално изпити за 3-та степен
Пък и после тряя да ходя в уни или да почвам работа, пък не искааааааааамммммммм ся съм си много добре, пък догодина тряя да се подготвям за матури, изпити, балове-ужааааасссс
Искам да съм 8-ми клас
неприятно, че матурата по БЕЛ е задължителна...
Второто ми ДЗИ ще е по чужд език.
always late but worth the wait!
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Не знам за вас, но с всеки ден ставам все по объркана.И ми става и много тъжно ....последна година ученически живот, направо не ми се мисли..
![]()
Краят започва от самото начало.