Доста объркана съм от една ситуация...с момчето, с което съм от известно време насам, ни запозна една много добра моя приятелка - те 2мата също са си приятели от доста време насам, бих казала близки. Без да навлизам в подробности ще кажа, че той се вижда с нея почти толкова често, колкото и с мен, те 2мата се познават много по-добре от колкото аз и той...разбираемо, имайки предвид, че с нея са си близки от повече от година, а с мен едва от няколко месеца. Проблемът всъщност идва от това, че той постоянно й държи сметка с кого излиза и къде ходи, чувствайки се пренебрегнат, ако например се е видяла с него след като е била с някого, с когото той знае че тя има повече от приятелски отношения. В същото време в отношението му към мен нямам някакви сериозни оплаквания...питам се обаче на какво се дължи този постоянен интерес към нея, като трябва да отбележа, че неведнъж е говорил доста кофти за по неин адрес и за типа й поведение...а когато тя го пита на какво се дължи това и в какви отношения са, той и казва да не слага никога тях 2мата в едно изречение, под един знаменател и т.н.