.
Отговор в тема
Страница 4 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 177
    Мега фен Аватара на ZipFail
    Абсолютно ! Съгласен съм с кюфтето ! Даже смятам, че това е едно от основните занимания на рептилите(които иначе са със светлинни години по-извисени от нас, духовно и умствено) - да пишат във тийн-форуми..

Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Абсолютно ! Съгласен съм с кюфтето ! Даже смятам, че това е едно от основните занимания на рептилите(които иначе са със светлинни години по-извисени от нас, духовно и умствено) - да пишат във тийн-форуми..
    Ти май не внимажаш в случващото се...Така де...то ти не си виновен...такъв си от малък - не си го искаш...
    Im back...

Така е, много съм наивен
    Нищо, че въпросния рептил отговаря на всички постове, освен тея, на които му искаме снимки..аз съм наивния ретард, който вижда това, което му се иска

Мега фен
    Що храните трола ? На бас ,че в момента се спуква от смях докато чете на кьофтето постовете

Този древен мозък е най-старият във мозъците ви.Има 2 полукълба.Този мозък се състои от гръбначният мозък,основните ганглии,диенцефалонът и няколко части от средният мозък
    FAIL

А снимките нещо ми мязат на кадри от "Досиетата Х" ,ама може и да греша. Знам ли

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
    Цитирай Първоначално написано от TheMightyNadenica
    Аннунак...ако се появиш пак...дай знак, че искам да те питам още доста неща!!!

Абе не ви ли озадачава? Този дава много смислени отговори...И не го засякох да греши смислово! Разбира се, не знаех всичко! Замислете се!
    Неймлес, това не ти ли прилича(доколкото си казвал) на онзи посветен от xneta...?
    Абе модератори...можете ли да проследите IP или да локализирате като цяло??? Любопитен съм!
    Да, този ANNUNAK е доста убедителен
    Той освен , че ползва прокси , ползва и друга версия на IP протокола . Как локализираш 259A.AkjU8.sak0987.sdh89AW!.as@%$ ?
    Тоз пич само докосва компота и текста се набира автоматично.

Даже и не ми се троли .
    Тъпо пмс.
    В такива моменти ме е яд , че нямам кур .

Абе, кюфте , бива ли да си толкова захлупен ( плюс още 1-2 потребители , които се тролват от трола )
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    В такива моменти ме е яд , че нямам "мъжки полов орган"
    недей nomnomz, знаеш ли колко е гадно?

ходиш си и ти се блъска в колената само

голяма гнус е и като не можеш да носиш къси гащи че ще травматизираш някой минувач

не си е шега това да се занимаваш с кypa
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Мега фен
    Град
    Златната Среда

Абе ако има някой на който бих повярвал ако трябва в този форум, това ще е ANNUNAK, та това е доста голяма чест за него
    Според мене е съученик на наденицата.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Фен
    Град
    Pasadena, CA
    Аннунака е фейк, има няколко причини за това, като ги формирам в изречения ще ги напиша.

True story.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Като за начало Хаусчо ни каза, че е фейк

Иначе , ако имах кур , нямаше да ме солят , че нямам кур . Колкото и да е гаден
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от Auriss
    Що храните трола ? На бас ,че в момента се спуква от смях докато чете на кьофтето постовете

Този древен мозък е най-старият във мозъците ви.Има 2 полукълба.Този мозък се състои от гръбначният мозък,основните ганглии,диенцефалонът и няколко части от средният мозък
    FAIL

А снимките нещо ми мязат на кадри от "Досиетата Х" ,ама може и да греша. Знам ли
    Това за рептилсия мозък е вярно! И преди съм чел отностно този мозък! Холивуд нарочно прави филмите с дължината равна с тази на мозъка...така, както на съня! Това е описано подробно, но вече съм забравил! Требвува да припомня!
    Мислех, да кажа неща подкрепящи реалноста на личноста на Аннунака, но съм обещал да не нарушавам думата си! А и теб какво те интересува живота??? Да имаш храна, фейсбук, де да легнеш, и алкохол...Това е !
    Im back...

Цитирай Първоначално написано от Nam3less3

Абе ако има някой на който бих повярвал ако трябва в този форум, това ще е ANNUNAK, та това е доста голяма чест за него
    Според мене е съученик на наденицата.
    Мхм...един от моя клас е...С продълговати зеници, по майчина линия и люспи по лелина линия...и обича месото сурово!!! Ама инак е пичага...лафим си всеки ден по скайпа
    Im back...

Според мен е някой кофаджия..

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Според мен е някой кофаджия..
    Твърде умен е за кофаджия. Още малко усилия да напраи и ще взема да почна да му чета постовете
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    TheMightyNadenica, повечето от нещата написани от Анунак вече съм ги чувала. За честотата на Земята, за това, че всичко е илюзия и т.н.

Снимката която е дал на въпросната база е взета от интернет, ето я в голям формат: http://www.freezone.org/images/ufo01.jpg това е от лекция за UFO проведена 1990 година. Лекцията е от три клипа по приблизително 60 минути, плюс текст в които и дума НЕ няма за въпросните Анунаки.

Ето още снимки "секретни" снимки:
    http://www.freezone.org/images/ufo03.jpg
    http://www.freezone.org/images/ufo04.jpg

А този "свръхсекретен експеримент" с водата вече съм го чувала във филма "Тайната на Водата", само, че малко по изменен. Става въпрос за една лаборантка която изпуска ампула с отрова във вода и въпреки, че веществото е нямало контакт с водата тя все пак станала отровна. При анализ във водата не е намерено нищо, разбира се.

Та в заключение ще напиша, че този "Анунак" доста е чел конспиративни теории, даже израза "НАЙ-ГОЛЕМИТЕ РОБИ СА ТЕЗИ,КОИТО НЕ ОСЪЗНАВАТ,ЧЕ СА РОБИ" е взет от хнет. Там има една тема с разговор с един посветен, т.е илюминат уж. Оригинала всъщност е от руски форум, в хнет само са го превели.
    На мен като цяло не ми се струва много присъщо за висшия интелект, да си направи една расичка за забавление която да използва за храна и просто така да унищожава и ъпдейтва когато си поиска. Също така изречението "Беше решено Атлантида да се унищожи,защото робите станаха много напреднали и спряха да ни се подчиняват." е доста красноречиво. Духовно напреднали същества изпитват СТРАХ, че собствените им създания могат да ги надминат ?! Мда, доста са велики, няма що .

Впрочем в постовете на Анунака имаше няколко интересни неща, това за биобомбата и 36 часовото денонощие. Предполагам е имал предвид ето това: http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?topic=7116.0

Бас ловя, че наденицата ще си пусне мощния игнор за тоя пост и ще си продължи да си лафи по скайп с трола, богославяйки го

Искрено му завиждам на тоя пич, тролене във висша форма

Град
    София
    А на мен пък не ми е ясно от къде идват тези Анунаки, щом те са създали Слънчевата система ? Кой е създал тях ?

И ми е много ми е интересно за какво аджеба са създали всички планети и космически тела ? Е така, за кеф ли ?

Уж те са смесили тяхното ДНК с това на маймуните, а всъщност би следвало и маймуните да са тяхно производство имайки предвид, че Слънчевата система е тяхно дело ? И въпреки всичко това нашето ДНК се различава от това на маймуните доста съм озадачена ! Хем и двата вида сме тяхна марка ;д, хем не сме, е ясно е, че тук има и друга намеса. Въпроса е, каква ?!

А кога впрочем да очакваме поредното унищожение или ъпгрейдване ?

Град
    Планетата Нибиру
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    TheMightyNadenica, повечето от нещата написани от Анунак вече съм ги чувала. За честотата на Земята, за това, че всичко е илюзия и т.н.

Снимката която е дал на въпросната база е взета от интернет, ето я в голям формат: http://www.freezone.org/images/ufo01.jpg това е от лекция за UFO проведена 1990 година. Лекцията е от три клипа по приблизително 60 минути, плюс текст в които и дума НЕ няма за въпросните Анунаки.

Ето още снимки "секретни" снимки:
    http://www.freezone.org/images/ufo03.jpg
    http://www.freezone.org/images/ufo04.jpg

А този "свръхсекретен експеримент" с водата вече съм го чувала във филма "Тайната на Водата", само, че малко по изменен. Става въпрос за една лаборантка която изпуска ампула с отрова във вода и въпреки, че веществото е нямало контакт с водата тя все пак станала отровна. При анализ във водата не е намерено нищо, разбира се.

Та в заключение ще напиша, че този "Анунак" доста е чел конспиративни теории, даже израза "НАЙ-ГОЛЕМИТЕ РОБИ СА ТЕЗИ,КОИТО НЕ ОСЪЗНАВАТ,ЧЕ СА РОБИ" е взет от хнет. Там има една тема с разговор с един посветен, т.е илюминат уж. Оригинала всъщност е от руски форум, в хнет само са го превели.
    На мен като цяло не ми се струва много присъщо за висшия интелект, да си направи една расичка за забавление която да използва за храна и просто така да унищожава и ъпдейтва когато си поиска. Също така изречението "Беше решено Атлантида да се унищожи,защото робите станаха много напреднали и спряха да ни се подчиняват." е доста красноречиво. Духовно напреднали същества изпитват СТРАХ, че собствените им създания могат да ги надминат ?! Мда, доста са велики, няма що .

Впрочем в постовете на Анунака имаше няколко интересни неща, това за биобомбата и 36 часовото денонощие. Предполагам е имал предвид ето това: http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?topic=7116.0
    ЕЕЕЕЕЕЕЕ !
    СТИГА ДЕЕЕЕ !
    ЗАЩО РАЗВАЛИ ВСИЧКО ?
    СЪРДЯ ТИ СЕ !

Мега фен Аватара на gandalfepi4

Град
    София
    ANNUNAK, напълно разкрит си !

Град
    Планетата Нибиру
    Браво !
    Впечатлен съм !
    Остана само да кажеш,че перфектно говориш и пишеш на аннунакски,също на двата езика,който ще се
    говорят след около 1000 г на Земята,на езика Ahhoohiie,Древният Звезден език,и още около 20 "извънземни" езика с по около 150 "букви" всеки.
    Е,тогава вече си давай скайпа аахахахахахахах.

Кфо висше извънземно си, ако не можеш да намериш 1 потребител на тийн форум сам....

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на Concussion
    Цитирай Първоначално написано от ANNUNAK
    Браво !
    Впечатлен съм !
    Остана само да кажеш,че перфектно говориш и пишеш на аннунакски,също на двата езика,който ще се
    говорят след около 1000 г на Земята,на езика Ahhoohiie,Древният Звезден език,и още около 20 "извънземни" езика с по около 150 "букви" всеки.
    Малоумник, научи се да си служиш с пунктуационните знаци.

Град
    Планетата Нибиру
    Цитирай Първоначално написано от Concussion
    Браво !
    Впечатлен съм !
    Малоумник, научи се да си служиш с пунктуационните знаци.
    ОООООООО,ВИКИИИИ !
    Здравей,как си ?

Град
    София
    Е мога много ясно ! Съмняваш ли се ?

Очаквам отговор на по-горе зададените ми въпроси, моля !

Фен
    Град
    Pasadena, CA
    Аннунак нали нямаше да пишеш повече?

И това е моето последно мнение.Накрая само за довиждане ще ви кажа,че тези информации не са никак случайни и не идват просто така.Голяма част от секретната информация в интернет е от извънземни за вас източници,както и се предава по тайни канали,или чрез вътрешни хора,както и от хора от службите.Довиждане на Всички !

True story.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си