- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Краят На Света Наближава.Човеци,Пригответ е Се !
Значи ракията на дядо ти на село е синтетичен, не-природен продукт, така ли ? Щото ферментацията си е чисто умишлено химическо обработване.
Казах ,че го правим съзнателно, но никой не му дреме.Първоначално написано от TheMightyNadenica
А я кажи рецепта за лекуване на рак примерно или на шарка. Ама само с вода!
Ама ти си уникален глупак!Първоначално написано от ZipFail
Im back...
Глюкопротеин унищожава раковите клетки напълно!Първоначално написано от loveca777
Ето! Слагаш водата в близост до този протеин и тя приема свойствата му!
Im back...
въъйй как цял свят не се е сетил?![]()
Ай ходи се лекувай.че и на мен ми писна от глупостите ти!
![]()
Ти си бот! Знае се...но не се казва на масата, а и защо? Ако лекуваха всяка болест и хората не умират, положението щеше да е още по-трагично! Тогава вероятно щяхме да сме над 10 милярда! И тогава и ти щеше да просиш и мечтаеш за лъжица ориз или жито! Населението не умира ли от болести и тн...се увеличава и става все по невъзможно да се изхранва, и ти вероятно щеше да си вече гербер на някоя мраморна плоча, ако има кой да го направи, но вероятно и те няма да имат сили!Първоначално написано от loveca777
А щом не ми вярваш за глюкопротеина, мога да ти дам по-пълна информация!
Im back...
НЕ мерси баба ми вече умря.Първоначално написано от TheMightyNadenica
Не аз съм бот , а ти.
И 12 милиярда да бяхме пак щеше да се живее.
Не ми обяснявай ,че докторите били извъзнемни...
Щеше да се живее, въпросът е как.Първоначално написано от loveca777
Ботец си! 7 милярда и работата вече е много трагична! Или викаш - щом ти си дибре, значи всички останали са добре!Първоначално написано от loveca777
Im back...
Ще се живее ти казвам, но по-лошо.Първоначално написано от TheMightyNadenica
И ти си много зле. Ако рак се лекуваше по толкова прост начин - вече всички да знаят и да не се морят с химеотерапии.
Бахти бота дето си.
Ти си отчайващо зле! Четеш ли въобще написаното от мен? Всеки проблем си има просто решение като цяло! Казах ти - ако искаш ще ти дам по-пълна информация относно ллюкопротеина!Първоначално написано от loveca777
Im back...
Влез в реалния живот...
Пфф, ае стига е изчака ми се чакането да го чакам от 1999 година го чакам и няма да ме навести тоя край ... от тогава тръпна всяка една секунда в очакване, че ще стане нещо интересно но уви.
Бай ви боже не си е наиграл с нас, че да ни измори тей лесно като![]()
Spam Team !
"сУфийСко Чадо"
"Нашо моНче "
"Пред винкелО всички сме равни!"
"Баба Диско Парти"!
"Дръмката!" (За кой-т не знаЕ к'Во е да дерзай)
"Тролизъм" (Форумно-Селско-Диалектно наименование на СПАМ).
"На бай Тико внук му" -
"Животът е компот ,в които всеки се бори за сливата"
Еми от доста години вече влязох, за разлика от теб!Първоначално написано от loveca777
Im back...
Чакайте ЧакайтеПървоначално написано от disinfo
какво се случва тук... отначалото идва един анунак, после изскача 2ри и сега идва "полицията" на анонаците
![]()
Откъде ги изнамери тези 223 генаПървоначално написано от ANNUNAK
![]()
Koлкото и да не харесвам "приятелите ни от другото измерени" искам да допълня ,че апофис няма да удари земята ,но има голяма възможност да се придърпа към земята и да я унищожи...Първоначално написано от GregoryHouse
Така ... прочетох цялата тема (всичките 12 страници) и стигнах до заключението ,че тази тема е загуба на нерви ... искам да поздравя момчетата (троловете) които разихравха 10 потребителя наведнъжМоля някой модератор да види това и да заключи темата !!!
Всъщност има вероятност (макари близка до нулевата) апофис да удари земята...Първоначално написано от ToOoNiCe
Im back...
Научи се да пишеш правилно и тогава ми разказвай колко сме били тъпи хората.
Аз съм анушит имам раздоена личнст та чак и разтроена :Д
Аз пък ида от планетата на метълите и ние създадохме бирата, кебабчетата, ктарите, барабаните и другите глупости :Д
me4tite sa neshto xubavo za tova me4tai i gi izpulni
много мразя да пиша последен на страница
Последно редактирано от babati : 06-13-2012 на 04:02
Лудата дойде Иначе край на света трябваше да има 1995 година. След това пак някакви племена и глупости и за 2000 година го чакахме. След като света "свърши" 2012 ще си имаме и нова дата (на бас даже нещо вече за 2026 ако не бъркам се чува)
Истината е, че това с края на света е индустрия за мноооого пари и трябва да се хранят психариите от време на време за да не замре.
Между другото пак според тези гадателства за края на света, май месец трябваше да се отвори врата към друго измерение. Скоро пък имаше някакво подреждане на планети, което е уникално и щяло да причини еди какво си. Е жалко проспах го.
ANNUNAK аз съм Dominar Rygel XVI. Можеш да видиш кой съм в гугъл. В този форум има място само за едно извънземно и това съм АЗ! Напусни веднага.
Последно редактирано от babati : 06-13-2012 на 04:06