TheMightyNadenica, повечето от нещата написани от Анунак вече съм ги чувала. За честотата на Земята, за това, че всичко е илюзия и т.н.
Снимката която е дал на въпросната база е взета от интернет, ето я в голям формат: http://www.freezone.org/images/ufo01.jpg това е от лекция за UFO проведена 1990 година. Лекцията е от три клипа по приблизително 60 минути, плюс текст в които и дума НЕ няма за въпросните Анунаки.
А този "свръхсекретен експеримент" с водата вече съм го чувала във филма "Тайната на Водата", само, че малко по изменен. Става въпрос за една лаборантка която изпуска ампула с отрова във вода и въпреки, че веществото е нямало контакт с водата тя все пак станала отровна. При анализ във водата не е намерено нищо, разбира се.
Та в заключение ще напиша, че този "Анунак" доста е чел конспиративни теории, даже израза "НАЙ-ГОЛЕМИТЕ РОБИ СА ТЕЗИ,КОИТО НЕ ОСЪЗНАВАТ,ЧЕ СА РОБИ" е взет от хнет. Там има една тема с разговор с един посветен, т.е илюминат уж. Оригинала всъщност е от руски форум, в хнет само са го превели.
На мен като цяло не ми се струва много присъщо за висшия интелект, да си направи една расичка за забавление която да използва за храна и просто така да унищожава и ъпдейтва когато си поиска. Също така изречението "Беше решено Атлантида да се унищожи,защото робите станаха много напреднали и спряха да ни се подчиняват." е доста красноречиво. Духовно напреднали същества изпитват СТРАХ, че собствените им създания могат да ги надминат ?! Мда, доста са велики, няма що .