Има разлика между 35 на висок човек и 35 на някой по-нисък. Колкото по-висок си, толкова по издължени са ти мускулите и, респективно, толкова повече маса ти трябва за да добиваш обем.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Имаш право. Моята ръка, която е 33, изглежда по-обемна от ръката на друг човек, която е 38, но самият той е доста по-издължен. И все пак, в обиколката на ръката голяма роля взема и трицепса, така че, ако той е по-развит от бицепса обиколката може да е по-голяма, а бицепса да не изпъква чак толкова.Първоначално написано от Chacho
ми тя обиколката идва основно от трицепса,бицепса дава само формата...но логиката ви куча момчета..издължени,неиздъл ение-обема си е обем![]()
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
Обема си е обем, ама например тоя пич - http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ert_Wadlow.jpg
Тежи 220 кг и ръката му е близо 50 см, но пропорционално изобщо не изглежда голяма. Ако го сравниш с някой 180 см и 50 см ръка, на втория ще изглежда много по-голяма, въпреки че не е![]()
дайте снимка на една ръка 50 см ,която не изглежда голямаПървоначално написано от ZipFail
![]()
Абе кво му разваляте темата на момчето бе...
Към автора.
Почни да се набираш, прави лицеви опори, кофи, коремни преси.
Като напреднеш малко тръгни на фитнес.
Не се притеснявай.
не...по скоро марш в залата,там има кой да ти обясни какво да правиш...
Ей това е. Не да ми говорите, че като е по-нисък и ръката му изглеждала по-голямаПървоначално написано от Chacho
+ Това вярно е, че трицепсът определя обиколката. Моята ръка е 40см, а бицепсът ми почти го няма :\
Първоначално написано от NeSumSuglasen
Сам си противоречиш. Казваш първо "Ей това е" и после да не ти говорим, че има разлика при ниските ...Първоначално написано от Naik1
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Природно ли си тъп или ходиш на уроци??? Казвам, че това което е написал Чачо е вярно, а не глупостите, че по-къса ръка 40 изглежда по-голяма от по-дълга 40. Убивааш ме с тъпизмите си ;хПървоначално написано от awerw
Точно, той казва, че има разлика и ти първо го потвърждаваш и после казваш, че нямало разликаАко и двете са 35 няма разлика в големината, но по-високия ще има повече ММ.
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
А аз си мислих, че радиацията от Япония не е достигнала България..![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Naik1
![]()
![]()
Каза добичето 100 кила още на 15![]()
sapphire5![]()
айде заврете си личните нападки в долната част на гърба....
така изглеждала,инак изглеждала...сантиметрите са си сантиметри..дали ако си нисък и оная работа ти е 10 см,ще изглежда по голяма от на на якой висок дето му е 15 см??
обиколката си е обиколка,дължината също...а чисто визуално ,40 см изглежда по добре на по висок човек,отколкото на джудже..всъщност май на висок човек всичко му изглежда по добре..като казвам висок нямям предвид 220 см..