Здравейте,хора!Искам да споделя мъката си в този форум ,защото няма къде другаде и ви моля не ми се подигравайте!Аз не съм луда,а просто много самотна!В нашето семейство и по-точно род всички се карат и мразят,а мен само ме бият и ме обиждат всеки ден!!Мислех,че поне в училище имам приятели и всеки ден ходех с радост,но днес едно дете ми каза,че никой не ме ще и трябва да се махам!Аз в началото си мислех,че лъже и е идиот,но после се позамислих как всички като ме видят бягат от мен или просто не говорят с мен,но когато дойде тест са ми супер добри приятели,за да преписват и постоянно не само онова дете,а всички ми напомнят,че съм зубърка и да ги оставя намира!Онова момиче,което настройваше класа срещу мен-аз мислех,че децата просто са се подвели,но сбърках!Тя дори направи това втори път и всички я подкрепиха!И аз ходя на кръжок,но там всичко е същото!Толкова съм самотна,че направо ми иде да се хвърля през прозореца на училището!Ама съм такава бъзла,че не ми достига смелост!Като кажа на уж добрите си приятели за проблема си те ми казват,че не им пука или да се хвърлям,където искам само да не ги намесвам!Моля ви отново не ми се подигравайте и не ме мислете за луда!