Цитирай Първоначално написано от victoriassecret1
Себорал Форте или отвара от коприва. : )
Точно заради това я попитах какъв тип е косопада й. Бих препоръчала само Себорал, той е като другия само, че е син, а не червен. Ще кажа и защо го препоръчвам. Себорал и Себорал Форте са направени от воден извлек от корена на чемерика, а чемериката е много силна отрова и много трябва да се внимава с този препарат. Принципно той се преписва от лекар и никога не се използва на 'свободен принцип'. Аз когато си взимах Себорал, в аптеката ме попитаха дали ми е предписано и като казах, че не е, не ми дадоха Себорал Форте, защото бил прекалено силен и трябвало да се наблюдава въздействието му.
Затова и те питах дали силно ти капе косата и дали въобще има смисъл от толкова едва ли не драстични мерки. Можеш да вземеш Себорал - синият и да видиш как ще ти повлияе. Чети много внимателно всичко написано на шишенцето и го използвай. НЕ забравяй, че е много силна отрова.

Sunshin3 - капсулите варират от 9,00 до 12лв. Продават ги в аптеките, да.

SuNsEt Ами и аз не съм от дълголетните . Пия хапчетата от 15 дена, но не виждам кой знае какво подобрение, защото косата ми е много инатлива и не се влияе от продуктите, но естествено има разлика и тя е положителна. Купих си и шампоана преди 1 месец от него съм много доволна. Взех си този за суха коса и е много хубав. Пия си капсулките и съм със шампоана на Фитовал. Веднага щом придобия по-ясна представа за ефекта ще ти пиша : )