.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Ако ви целунат, ще кажете ли на гаджето си?

Пускам тази тема, защото ми се случи. Бяхме в дискотеката и една приятелка се напи и ме целуна (като се има в предвид,че аз съм момиче, а тя - бисексуална). Направо ме и реагирах г/д на 2 секунда и я отблъснах. За нея това беше поредната целувка и не и пукаше, но на мен ми стана кофти. Съответно веднага казах на гаджето ми, защото не обичам да крия и да лъжа и на него му стана много гадно. Обаче го прие, защото знае, че аз си го обичам и че за мен една такава целувка не значи нищо.
    Ако ви целунат, но вие не го искате и се случи неочаквано, дори за няколко секунди, ще кажете ли на гаджето си?
    lOve iS in The aIr

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Всичко му споделям,така че,да !

Мега фен Аватара на SilverRain
    Предполагам, че да ...

Голям фен Аватара на darkness848
    Град
    ТРАНСИЛВАНИЯ
    Категорично ДА!
    Не обичам да имам тайни от него. Пък и много важно е да има доверие в една връзка.
    Бих му разказала каква е била ситуацията и че не е станало по мое желание.
    Пък и дори да се съмнява в началото по нататък като види, че чувствата ми към него са си същите.. Ще разбере напълно за какво съм говорила.
    Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]

Супер фен Аватара на monttitty
    Град
    Sofia
    до сега не съм попадала в такава ситуация, но предполагам, че да....иначе ще се чувствам гузно все едно го крия.....

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Разбира се, че ще му кажа. Както му казвам за разните навляци в уни-то и вечните им покани за "безпижамено парти". Като се знам 100% нахалника ще си е изял някой шамар, така че вероятно и ще се забавляваме със случката.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

ее то от един и същ пол е разрешено, спокс
    аа иначе ако ме целунат - със сигурност, ноо ако аз целуна - никъв шанс
    Ако успееш да прекараш един съвършено безцелен следобед, по съвършено безцелен начин, значи си се научил да живееш.

Супер фен
    Ако е момиче - да, но момче..може би ще му стане кофти.
    Има неща,които трябва да бъдат премълчани.

П.П. Най-добрата ми приятелка провали наистина здрава връзка като сподели на гаджето си за целувка между нея и най-добрия й приятел..

В момента, в което му кажете ето това е първата му мисъл.

"Дай боже да върже тройка!"
    ...

И аз бих казал

Цитирай Първоначално написано от cranberry696
    Аре са в днешно време всеки ден за здравей и чао се мляскат мадамите.
    Така е, обаче първо - аз не го одобрявам (лигаво ми е) и второ беше с език... Не е много приятно да ти наврат език в устата, когато най-малко очакваш и от когото най-малко очакваш
    lOve iS in The aIr

Мега фен Аватара на Hilary_
    Не бих допуснала да ме целуне .. трябва да е доста бърз, за да не отреагирам на време ..

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Не бих допуснала да ме целуне .. трябва да е доста бърз, за да не отреагирам на време ..
    Ами представи си, че както си танцуваш с приятели и изведнъж човекът до теб те сграбчва и си навира езика в устата ти... На мен точно това ми се случи...
    lOve iS in The aIr

Мега фен Аватара на xoxi
    Много зависи от кой ще е целувката.
    Ако е приятелКА, няма да има проблем да му кажа. Дори да ме целуне пред него пак няма да има проблеми
    Обаче ако ме целуне момче, не бих му казала. Ще трябва да тръгвам да обяснявам, а пък и знам как ще реагира той. Не си струва да се караме заради някаква глупост.
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на BrokenKnight
    зависи ..
    ако съм пиян твърде е вероятно да се случи
    ама при всички случаи ще си премълча
    Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от garfi94
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Ами представи си, че както си танцуваш с приятели и изведнъж човекът до теб те сграбчва и си навира езика в устата ти... На мен точно това ми се случи...
    ако го направи по такъв нагъл начин шамара му е вързан ..

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Ако е момиче - да(въпреки, че принципно не обичам да се мляскам с момичета ).
    Ако е момче - пак да.
    Не бих искала да крия за такава случка от приятеля си и той да разбере след време, за нещо, което се е случило отдавна.. и от там.. той кой знае какво ще си помисли.. Предпочитам всичко да си кажа, вместо да премълчавам и да се чувствам кофти.
    *сън*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си