- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кое е най-важното
Какво е най-важно в една връзка според вас![]()
Ако успееш да прекараш един съвършено безцелен следобед, по съвършено безцелен начин, значи си се научил да живееш.
Ако въпроса ти е дали секса е най-важен в една връзка-не не е.Той по-скоро е естествено продължение на една връзка.
Имам предвид,че ако връзката се крепи само и единствено заради секса,в момента в който вече партньора ти омръзне връзката ще се разпадне.С развитието си връзката трябва да поражда желание за секс,а не обратното.
Иначе по темата-най-важното е доверието.
Според мен секса не е най-важен в една връзка...Но най-важно както shadoL каза е доверието..
Брато един път не ми написа ника както трябваПървоначално написано от obyrkaniq
![]()
Сори за офтопика.
съгласна съм с тебПървоначално написано от Sh@d0w
Ако успееш да прекараш един съвършено безцелен следобед, по съвършено безцелен начин, значи си се научил да живееш.
Сексът е неотменна част от една връзка. Но не и най-важната.
За да се изгради здрава и стабилна връзка се изисква доверие, да. Но за мен на първо място стои уважението. Не само в интимните, а и във всички други взаимоотношения.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Да.Първоначално написано от Sh@d0w
Без него няма как, но двама души не могат да бъдат щастливи, ако сексът е единственото, което ги свързва.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Разбирателството и доверието..Секса .. е нещо прекрасно когато се прави с любов.. но не е най-важното нещо, далеч не е.
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
напълно съм съгласен \Първоначално написано от FancyGirl
/
ТИ СИ ЛЮБОВТА
ТИ СИ ГОРДОСТТА
В НАШИТЕ СЪРЦА
! ЛЕВСКИ СОФИЯ !
Любовта и взаимните интереси.
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Споделянето и доверието.Всички хармонични връзки се крепят най-вече на това.
Уважение... доверие...
Наистина важно е когато си с половинката си, да бъдеш себе си. Смисъл такъв, че някои се сдържат за много различни неща (разни навици, стил на говорене) и така не се издържа много дълго. Не знам дали ме разбрахте... важното е, че аз се разбрах![]()
![]()
![]()
Иначе за секса - да това е нещо като следващ етап в една връзка, доста важен, но не най-важен.
всеки път си го пиша правилно,но днес нещо съм много лигав и затова такаПървоначално написано от Sh@d0w
![]()
Доверието, компромисите, обичта, общият хоризонт... Не мога да определя кое от тях е най-важно.![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Съвкупността от любов, доверие, преданост, дори това да му знам всичко къде се намира, когато ме попитаНяма най-важно нещо, важна е съвкупността.
Обаче каквото и да си говорим, ако сексът не върви и връзката не върви.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Много неща са важни. Не мисля, че може да се каже кое е най-важното..
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
мм да .. не може да се определи само едно нещо ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
не може, защото за всеки човек е различно .. ноо поне виждаме мнението на хората![]()
+1 за доверието.
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
[quote="marin4itu"]Съвкупността от любов, доверие, преданост, дори това да му знам всичко къде се намира, когато ме попитаНяма най-важно нещо, важна е съвкупността.
много добре казано. : )
Не съм перфектен но си струвам!