.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: 2 въпроса

2 въпроса

1. Като с приятеля ми се разгорещим и така да го кажем остава само да влезе в мен (девствена съм) корема ми се обръща и ми се гади...Знам че е от притеснение , но как да го спра.Приятеля ми е много грижовен и нежен в рацете му забравям за всичко но изведнъж ми се обръща стомаха....

2. От любопитство има ли някаква възрастова граница за противозачатъчни?Смисъл под 16 не могат да се пият или нещо такова?

Това с корема и доста интересно, не ми се е случвало. Сигурно то много притеснение и може би след време ще свикнеш, ще го овладееш. А той влиза в тебе само до ципата ти и после излиза без нищо повече?

Голям фен Аватара на bebeemalko
    Град
    Candytown, Wonderland
    абе tatartui ти не четеш ли бе тя казва :
    ''и така да го кажем остава само да влезе в мен (девствена съм) ''
    не че влиза ама и ти

Повече от фен Аватара на Bukmop
    Град
    Бургас

Re: 2 въпроса

Цитирай Първоначално написано от fluffy2
    1. Като с приятеля ми се разгорещим и така да го кажем остава само да влезе в мен (девствена съм) корема ми се обръща и ми се гади...Знам че е от притеснение , но как да го спра.Приятеля ми е много грижовен и нежен в рацете му забравям за всичко но изведнъж ми се обръща стомаха....

2. От любопитство има ли някаква възрастова граница за противозачатъчни?Смисъл под 16 не могат да се пият или нещо такова?
    Ми то под 16 и секс не е тряаа са прави ама .... вижте са ..
    Трудните неща ги правя на момента ... за невъзможните ми трябва минутка

Това за гаденето сигурно е от притеснение, просто трябва да се успокоиш. Иначе за противозачатъчни предполагам, че няма да ти изпишат. Но се консултирай с лекар, не си прави експерименти за да не съжаляваш после.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Добре де, още си девствена, а за противозачатъчни мислиш.. Изчакай първо да видиш какво е изобщо секса, има презервативи за тази работа. Противозачатъчните са за хора, които водят редовен полов живот, имаш още време.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Противозачатъчни изписват и за регулиране на хормони. Но щом нямаш 16 и ако си направиш изследвания, те са в норма, няма да ти изпишат. По-добре първо пробвайте с презервативи, а като пораснеш вече си взимай като искаш противозачатъчни.

П.П. Не ги изписват ако си под 15 и нямаш проблеми (обикновено с цикъла), защото може да ти се объркат хормоните. По-добре не прави глупости.

просто питам аз лично съм против противозачатъчните...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си