- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- пъпки по краката..
имам някакви малки пъпчици по краката и по раменете малко .. ако може да ми препоръчате нещо за премахването им![]()
Мажи със спирт. Пубертетски пъпки са това![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Мажи със спирт. Пубертетски пъпки са това![]()
От де пък разбра дали е в пубертета или ще се пенсионира?Първоначално написано от Pamaa
Първоначално написано от NeSumSuglasen
ми може и да са,но по лицето нямам![]()
^ предполагам не са пъпки ,а червени 'точици' ? Питам ,щото и при мен го има този финт ,но само по раменете и малко по предмишниците. Ако е така - малко като се поизпечеш (т.е няколко часа на слънце) всичко изчезва. Ако си с много бяла кожа се получават такива гадорийки. Нормално е ,спокс.
Ааа - и не мацай спирт - няма смисъл. Сериозно - слънце му е майката
ми да червени точици са .. а със солариум дали ще стане ?
Ти не знаеш какъв ти е проблема, а търсиш решение от нас?
Последно пъпки или червени точки са има голяма разлика и решението на двата проблема е коренно различно.
П.С - Не мисля, че слънцето 'му е майката', няма нещо, което да вреди повече на кожата от слънцето, естествено след солариума. За всеки проблем има нормален лек, не е нужно да се гориш. Обесни по подробно и кажи какъв тип и цвят ти е кожата.
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Точно по рамете излизат такива пъпки по раменете през пубертета и това, че няма на лицето не значи, че и на ръцете няма да имаПървоначално написано от Naik1
, иначе хвърлих боб
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Най-добре ще направиш, ако отидеш на дерматолог да ти каже какво ти е и да ти изпише нещо ..![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
малки червени пъпки са ..
да ,и като излезеш веднъж-два пъти с голи рамене ще изчезнат ... !
Не съм казвал да се 'гориш' ,а просто да те поизпече малко ....
Не знам кво мислиш ,ама съм го имал този проблем и ЗНАМ ,а не мисля...Ако смяташ за нормално да се мацотиш с кви ли не химии ,вместо да излезеш един ден по тениска .. окей.П.С - Не мисля, че слънцето 'му е майката',
На един 'колега' му излязоха точно по раменете след некадърно съставен на теория цикъл стромба.. Един друг пък от 1то просто Jumbo(scitec nutrition) целия стана в пъпки.. не е задължително да е от пубертета.Първоначално написано от Pamaa
По темата: има си дерматолози, а те не пишат във форумите ..
Първоначално написано от NeSumSuglasen
в този случай след като самата ти не знаеш какво имаш е е най - доброто решение ..Първоначално написано от tanch3t093
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
попринцип ги имам зимата,лятото винаги изчезват ..![]()
^ което за пореден път потвърждава тезата ми ... ;X
По дяволите утре ще е баси жегата излез по тениска ,разходи се в парка 2-3 часа на слънце и утре ако пак са си там всичките - режа си главата.
Е, за един ден едва ли ще изчезнат. Също така може и да са подкожни косъмчета, но щом казваш че имаш и по раменете- едва ли...
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
по раменете са си от пубертета и ги имам от доста време,пък и не са много въобще,а по краката и аз мисля,че ще се махнат от слънцето .. Чудя се дали от солариума ще се махнат,започнах да ходя от време на време ..
http://www.teenproblem.net/forum/sho...B0%D1%82%D0%B0! Моля помогнете(
И никой не се сети за обрив/алергична реакция. Мазане 2/3 пъти на ден със салицилов спирт би трябвало да ги изсуши...
Мажи ги със спирт,след това мажи с крем Здраве,не ги барай в никакъв случай,аз от баране в момента съм с петна по краката.. :/