- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тъп ли съм?
Преди известно време играехме една игра..и се падахме аз и момичето,което харесвах да се целуваме.. повечето пъти..целувахме се дълго около 1-2 минутки и тя не ме отблъскваше,прегръщахме се,но само това..Това значи ли че ме е харесвала?![]()
![]()
Ако е така божеее що не съм забелязал QQ
П.п: беше преди 2 години.
Щом е игра и да не те е харесвала, пак е трябвало да те целува. Пък и като е било преди 2 години, просто я питай![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Еми сигурно те харесва,за да иска да се целувате 2 минути ?!![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Мда.. даже гледах хронология какво сме си писали.. писала ми е "Ооо слънце искаш ли да си говорим"![]()
God im gonna kill myself!
По дяволите !?!
За какво ти е да се връщаш две години назад ?
Минало - заминало..
Ние няма как да ти кажем дали те е харесвала,но
не мисля,че ако не те харесваше - щеше да те
целува в продължение на две минути..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
И да те е харесвала к'во ? Минало свършено.. омг
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Еми все тая..дали е било преди 5 или 10 години ... все още се виждаме всеки ден с целувка за здравей и с прегръдка за чао..
Не си момче ,тъп си !
Стабилно лъха на ебавка ! хаха![]()
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
харесвала те е да![]()
Уау! Защо не се разровиш в спомените си за гаджетата в детската градина?
Ахам,чак сега го осъзнавам,щото тогава не съм си мислил за такива работи като днешните тийнове -.-
Ако сте били на по 13-14 не се и надявай... И изобщо ебати и тъпата глупост дето са тия игри.. Все едно целувката е нещо супер просто и маловажно.
Харесвала те е. И други ще те харесат, изпуснал си шансът с нея...
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА това ме уби евала хахахахахахаПървоначално написано от obyrkaniq
REGGAE BOOM <3
Заглавието:
Да тъп си !
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Попитай я след 22 годинии се оженете след 222 години,ама не спирайте да се целувате и питате..
Един,не,два,не...Както и да е.
Първо,как,по дяволите,си се сетил за това сега?![]()
Второ,наистина,на колко си бил?
Не, не си тъп!Ходи и кажи че след 2 години мислене си остановил че искаш да си с нея.